icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
17 mars 2014 07:34

Dag 22 av 100 - man tar sig fram

Helgen gick bra men det går verkligen inte fort, 74,1kg och 0,2 ner på en vecka. Det är verkligen tålamodsprövande det här med viktnedgång. Känner mig inte hungrig men lite vek. Antar att det är omställning från kolhydratdrift till fettdrift som ger konstiga känningar med lite yrsel. Läste om ngn som skrev om saltbrist, men jag äter ju bacon varje dag och normalkryddad mat i övrigt så det känns konstigt att det skulle vara problemet. Om en vecka kommer jag att ligga under 74 i alla fall, så det så! Kanske kommer jag att ha nått delmål nr 1. Start 77, delmål 1 <73, delmål 2 <70 och sen är allt under 70 en ren bonus. Så länge jag håller mig under 70 är jag mkt nöjd. Då kommer jag att ha ett BMI på ca 26. Det blir bra för mig som alltid varit åt det stadigare hållet. -1cm på stuss och midja, alltid något, men 108 och 81 känns liksom långt från målet. 100-102 och 73-76 är målområdena. Ny vecka nya möjligheter! ;-) Summa summarum, tre veckor på LCHF känns ändå OK. Ser inte att jag skulle vilja byta mot traditionell kaloridiet. Jag får äta den mat jag tycker om i form av kött, fisk, kyckling, ägg och grönsaker ovan jord. Därtill goda smörklickar eller annat fett.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.