icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
23 april 2018 20:04

87 dagar gjorda - 13 dagar kvar

Nä nu var det längesedan jag skrev här. Att komma i mål på de 13 dagar som är kvar går nog inte. Men jag är nöjd ändå. Ca 3 kg kvar och om det tar ett par veckor till så gör det ingenting. Jag är jättenöjd med två saker, träningen och kontrollerade avsteg när det gäller mat. Jag har tränat mellan 3 och 6 ggr i veckan, mest styrketräning och yoga. Maten har jag ätit bra för det mesta men också när jag ätit mer än vad som ger viktminskning har jag snabbt tagit mig tillbaka på banan. Ingen tanke att "nu har jag förstört allt" som jag ofta tänkt tidigare. Kanske man blir klokare när man blir äldre.

Kommande vecka blir dock en utmaning. Först tre dagar på tjänsteresa sen två födelsedagar i familjen till helgen och sen Valborgshelg. Här i Uppsala är det fest i hela staden på Valborg. Så nu blir det mental träning ikväll för att ha en plan för kommande vecka.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.