icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
100 dagar på LCHF med målet
6 March 2018 22:39

40 dagar gjorda - 60 dagar kvar

Sakta men säkert. Inte går det så fort neråt just nu men jag tänker att om jag bara fortsätter som nu så kommer det att bli bra. Det jag är mest nöjd med nu är träningen. En blandning av styrketräning, yoga och skidåkning. Gäller att passa på att åka skidor så länge det finns snö. Minusgrader på nätterna hoppas jag gör att snön ligger ett tag till. Men skulle den försvinna så är det inte hela världen. Cyklarna i källaren är nog sugna på att komma ut och bli luftade :-)

Yoga dagen efter styrketräning är verkligen toppen. Då får en stel kropp lite andrum och lite mjukgörande övningar. Har du aldrig provat så gör det. Yoga känns som ngt man kan göra resten av livet och må bra av. 

Tänk att jag snart tagit mig igenom halva 100-dagarsresan. Å mer än hälften av planerad viktminskning är klar. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.