icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

AnnaTBs blogg

LCHF 60 kg 4079
Jag heter Anna. Jag älskar socker och kolhydrater samtidigt som det inte är bra för mig. Jag har en gång lyckats med LCHF, men inte fullt ut då jag inte klarade att hålla i när det krisade. Men jag vet att jag kan klara det igen. Bilden på mig är från tiden när jag lyckades. När jag är där denna gång kommer en ny bild.
3 november 2018 19:11
2

Nu går det trögt...

Ja, nu är det som vanligt, jag har hamnat på en viktplatå. Det är nu jag brukar trilla dit men det har jag inte gjort ännu😊 Idag har jag gått över 12 000 steg och hoppas på att det ska hjälpa lite. Jag hoppas fortfarande på någon viktminskning denna vecka... 

Ha en fin lördagskväll

Gillar

Kommentarer

  • 3 nov 2018 19:40
    Lovis

    Detsamma önskar jag dig smiley

  • 4 nov 2018 09:43

    Och jag önskar dig en skön söndag och håller tummarna för att vågen visar minus yes

Logga in för att skriva en kommentar.