icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Anna, 36 år, ensamstående med 4 barn varav en på heltid, jobbar 100% och åker berg och dalbana i vikten.
5 oktober 2017 12:10
5

att förlora sig själv...

Ja att förlora sig själv...det känns som att det är precis det jag gjort, gick upp 13 kg fort förra året, brorsan dog å jag var "tvungen" att ta upp kontakten med min mor som jag bröt med för flera år sen och där rasade jag, det räckte med 1 månad med mamma så försvann hela jag och jag har inte hittat tillbaka än...

Från 54-55 kg och 8 km promenad 5 ggr i v till ja, jag vet inte vad.

Testade vv i sommar som jag tycker har krånglat till det massor och passar inte alls mig längre, jag äter hellre allt och räknar kalorierna.

Anna heter jag, 35 år och 4barns mamma med barn mellan 19 och 9 år.

Jobbar som uska i hemtjänsten sen snart 6 åt tillbaka och trivs som tusan med mitt fantastiska jobb.

Jag har fantastiska inspiratörer i form av en kollega/vän och min chef som kämpar på som17 med att må bättre, fantastiska dom ❤

Gillar

Kommentarer

 • 5 okt 2017 12:57

  Önskar dig lycka till på din resa att hitta dig själv igen. Jag tror att vi alla hamnar i skeden där vi "tappar" bort oss själva.

  Pepp!

 • 5 okt 2017 13:06
  gittan52

  Det är nog mycket som kan få oss ur balans och tappa tråden i vårt hälsosamma liv.

  Jag tolkar dina rader som att du har mått bra när du inte haft kontakt med din mamma och jag hoppas att du kan hitta tillbaks till ditt hälsosamma liv igen.

  Tragiskt att du förlorade din bror men också stort grattis till att ha bra kollegor och vänner som kan stötta dig.

 • 5 okt 2017 13:27

  Tack, jo jag kan inte ha mamma i mitt liv och må bra tyvärr och massa bra har hänt med mig sen jag bröt med henne, det var det största beslut i mitt liv som också gjorde att jag vågade bryta ett 17 år förhållande med barnens pappa som inte var bra nånstans.

  Nya tag och tack för pepp 💪

 • 5 okt 2017 17:15
  paloma

  Jag kan förstå hur det känns att ha en mamma som inre är bra för en själv, jag har denna sommaren brutit med min mamma efter ett antal år av frustration. Det tar hårt på psyket och måendet dygnet runt, och någonstans måste man sätta ner foten och tänka på sig själv.

  Så jobbigt med din bror, och att då ha din mamma att tänka på samtidigt kan bli för mycket. Hoppas det blir bättre om du kan släppa henne igen.

  Välkommen hit, och hoppas att du ska få ro att tänka på dig och ditt mående♡

 • 5 okt 2017 17:21
  viljans

  Bamsekram till dig, jag vet precis hur det känns när man tappar sig själv, andra suger energi och man blir sittandes orkeslös...

  Jag måste då tvinga mig själv till rörelse bla. Och att låta bli sånt som "tröstar" det jobbiga måendet är otroligt tufft att lyckas med. Ibland går det, ibland inte...

  Önskar dig allt gott och lycka till!💖

   

Logga in för att skriva en kommentar.