icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

LCHF 87 kg 67 kg 159859
I´m back...............igen.
58-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.
Är nyfiken på att testa Keto / LCHF och behöver en massa tips & råd av er
18 juli 2018 13:18
5

Varmt, trött, irriterad... men även glad

Varmt varmt varmt, eller vad säger ni, nu är man avundsjuk på dem som får lite regn & kyla, jobbigt att fixa mat, jobbigt att sova, man är lätt irriterad... surprise

Jobbar fortfarande och har ju AC så det är rätt nice samt lugnt på jobbet, man hinner allt som man annars aldrig hinner, vecka 32 & 33 är mina semester veckor... enda jag har planerat är att jag och min syster skall hyra en liten stuga på Eriksö camping i Waxholm och återuppleva barndom, vi var på denna camping i husvagn när vi var små... blir bara en natt, men då hoppas jag på uppehåll för att vi skall kunna gå in till Waxholms hamn och äta....

Annars blir det nog en massa barnbarn gos.... och bad. laugh

Kör på med min Medelhavskost, men tyvärr blir det mycket glass, så vikten går ju inte direkt ner, men ligger stilla, ska verkligen försöka ta tag i detta... 

Jag skulle behöva tips och råd hur jag skall få bort min irritation ilska stress på en av mina grannar, jag är så trött på att de alltid är liv där, det pratar 24/7 de pratar högt, de pratar i munnen på varandra, när de pratar i mobilen så skriker de på balkongen, det är alltid ett otroligt tjatter och liv hos denna pensionärsfamilj som kommer ifrån något utland, 

När jag flyttade in kom de och hälsa, och de är verkligen trevliga, men jag klarar inte av att de aldrig aldrig är tysta, eller de behöver inte vara tysta, men de kan väl använda en normal ton.

Jag kan aldrig sitta på balkongen och koppla av.

Har ropat till dem att sluta skrika och prata i normal ton, men de bryr sig inte.

Jag måste på något sätt försöka släppa detta, men det går inte, jag blir ilsk, arg, frustrerad, usch fy blä.

De skiter verkligen i vad jag säger eller ber dem om.

Har börjat spela in dem för att meddela bostadsbolaget om de inte lugnar ner sig snart.

Ex igår när jag kom hem hade de nog 10 man där och från 16,30 - långt efter 22 så var det livat och höga prat och skratt, inte en chans att jag kunde ha öppet eller vara på balkongen.

Och hade de varit normalt vanliga dagar hade jag nog inte brytt mig, men nu blir jag som sagt galen, blir galen på att jag inte kan sitta där ute efter jobbet, eller helger. 

Snälla hur skall jag få detta ur min skalle, hur skall jag försöka att stänga av.

Blir fan tokig snart.....

Ååååååååååå va skönt att få skriva av sig...

Kram på er alla..... 

En 3 månaders bild på min lilla skuttis Tove som ger mig så mycket glädje och kärlek....

edd9c6c3-be05-4d51-9f39-38503071a9ce.jpeg

 

Gillar

Kommentarer

 • 19 jul 2018 08:51
  Bella50

  Deras kultur är nog sådan tyvärr...men försök att berätta för dom att grannsämjan blir lidande om de inte tar lite mera hänsyn.

  Svårt, jag vet...men kan det bli värre ?

 • 19 jul 2018 10:58

  Sagt till dem via balkongen att sluta skrik prata i normal ton mm.... men de vill inte förstå.

  Ska säga till dem igen annars måste jag kontakta hyresvärden.

  Flera invandrare runt mig, men ingen är som denna familj.

   

  Suck får gå på KBT för att stressa nersmiley

 • 19 jul 2018 11:57

  Svårt med grannar över lag, jag är glad att vår snickarglada pensionärsfamilj har den goda smaken att vänta med cirkelsågande och bankande till 9. Jag vet många som tycker 7 och 8 på morgonen är helt okej surprise

  När vi bodde i Stockholm gick jag över till grannen och bad dem dämpa sig, det tog mycket bättre skruv än att bara hojta på dem. Damen i familjen var jättetrevlig, hon hade ingen aning om att de hördes så tydligt till vår lägenhet. Det blev alltid lite mer väsen under Eid al-fitr förstås, men det blir det ju när vi firar nyår också så det jämnar ut sig laugh

 • 19 jul 2018 12:29

  Sant, laugh  skall ta och prata med henne när jag har fått bort lite agg, för vill inte var otrevlig och rädd för att jag överdriver just nu..... 

   

  Får drömma vidare om ett hus på landet wink

 • 19 jul 2018 12:32

  Drömma måste man få göra! Det finns gott om lediga hus här ikring, du är hjärtligt välkommen laugh

  Du påminner mig om att jag helt slutat Hemnet-knarka... surprise

Logga in för att skriva en kommentar.