icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

LCHF 87 kg 67 kg 160317
I´m back...............igen.
58-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.
Är nyfiken på att testa Keto / LCHF och behöver en massa tips & råd av er
2 november 2017 09:06
2

Varit en jobbig & slarvig period, dags att vakna.

November är kommen & snart är det jul.  laugh

Hej på er alla.

Efter nästan 14 dagars slarv och + 1 kg på vågen är det dags att skärpa till sig, nu märker man  vad viktigt och lättare det är att göra rätt om man skriver upp ALLT man äter och dricker varje dag.

Med pappa vet vi inget ännu allt bara drar ut på tiden och det är så jobbigt, men vi försöker att vara positiva, känns lite jobbigt ibland då jag själv inte har någon att prata med, vill ju vara stöd åt alla, men mitt stöd har alltid varit pappa och han vill jag ju inte jaga upp.

Efter mitt besök på Sabbatsbergssjukhus där det blev bestämt att jag skulle börja med Methotrexate och gå och lämna blod varannan vecka så gjorda jag så här istället. Jag slutade helt med Orudis Retard och började inte med Methotrexate, med andra ord äter inget för min värk, utan det enda jag tar om det gör super super ont så tar jag Alvedon 665.

Och vet ni, min värk är inte värre, nästa tvärtom, och herre gud vad jag nu inser vad många andra problem som jag hade har försvunnit, så resultatet just nu är att kroppen & värken är bättre.

Jag har börjat med MSM pulver på morgonen, samt kapslar med gurkmeja, ingefära och svartpeppar.

Har även börjat att trappa ner mina Cymbalta som jag började äta för min Fibro i januari 2016, de skulle vara bra mot värken vilket de också var, åt/äter 2 x 60 mg om dagen, i våras när jag började med Orudis retard så sa läkaren att jag skulle sluta helt med Cymbalta ( som är egentligen ett antidepressivt medet ) självklart gjorde jag det, men det som hände var att jag fick panikångest, oro, sömnstörningar mm.... min då nya läkare sa att det var galet att sluta direkt så började igen efter ca 1månad, men nu känner jag att jag vill försöka att sluta även med dem. 

Svårt med läkartid för att få hjälp med nedsättning avtrappning av dem, har tid för 27/11, men kände att jag inte ville vänta, så i tisdags slutade jag att ta på kvällen så äter just nu bara 60 mg, än har jag inte märkt något förutom migrän & att jag inte kan dricka alkohol. Så kommer göra så tills det är dags att gå till läkaren.

Tror ju även lite på om man verkligen vill och känner för något så fungerar det, nu vill jag bara i framtiden testa naturprodukter, förutom mina  BT tabletter & Diabetes tabletter, men träffade min dietist förra veckan och hon sa minus på vågen och på kroppen så kommer jag även kunna sluta med dem så nu MÅSTE jag vakna till och komma igång ordentligt.

Jösses vad jag saknar mina möten med KBT Gill, så tråkigt att hon har slutat, men skall ta upp det den 27/11 och se om jag kan få hjälp men någon annanstans än VC.

Har ni bra tips på naturmedicin, eller KBT behandling kanske på nätet onlinekurser mm hör gärna av er, jag behöver all hjälp jag kan få.

Massor med kramar ifrån mig till er heart

1c378bc8-35e6-424b-a6ed-14ab266600fc.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 2 nov 2017 09:43
  Lovis

     Bildresultat för nalle kram

 • 3 nov 2017 07:32
  gittan52

  Visst går mycket an, om man vill, men inte allt.

  Jag tänker ofta i de banorna själv, men har väl med åren insett att det inte alltid är så lätt.

  Den bästa ”naturprodukten” mot fibrovärk, sömnproblem, övervikt mm tror jag personligen heter ”ändrad livsstil”.

  För många av oss är det viktigt att kunna prata av sig, och bloggandet på MD kan vara ett sätt. Förmodligen får du svar från många som är/varit i liknande situationer.

  Lycka till framöver! heart

Logga in för att skriva en kommentar.