icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

5:2 87 kg 67 kg 183968
I´m back...............igen.

59-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.

Började köra 5:2 den 16 januari.
Tacksam för all hjälp jag kan få gällande 5:2, just nu fastar jag måndagar & onsdagar.

// Ann
30 april 2018 11:48
5

Valborg, fryser, pollen, gammal.

Åååå va jag är trött som människa just nu, man börjar bli gammal, vart lite party i lördags, men märker nu att man tål inte speciellt mycket längre, sjukt trött igår, och känner mig nästan lika trött idag, tur att det händer sällan att man partar loss.... sen är det mycket pollen det gör också att man är extra trött.... så lite fibromylagi och atrit på det, hahahha...tanten är skruttig... laugh

Jobbar och det är hur segt som helst, inte många som ringer, men snart är dagen slut, kl 16 slutar jag precis som vilken vanligt måndag som helst, fattar inte varför jag inte tog ledigt, men men lätt att vara efterklok.

Ikväll blir det farmors mys skall åka hem till dem och sova kvar, så blir en lugn valborg för mig....

Ha en toppendag/kväll alla.

8e57cc2b-e8fe-4a43-82c2-6bc70cbc3ea2.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 30 apr 2018 12:20
  piaan55

  Hoppas du får en fin Valborg.

  Visst är det underbart att vara  Farmor. I går träffade jag alla mina barnbarn. Ett av barnbarnen fyllde 5 år.  Vi träffade även den minsta barnbarnet som var 1 mån den 27 april.
   

  Sköt öm dig hoppas du får en fin Valborgsmiley 

 • 30 apr 2018 12:50

  Piaan55, det är en helt otrolig känsla att vara Farmor min lilla Tove blir 1 månad nu den 7/5....   ha det så bra. 

   

 • 30 apr 2018 14:18
  paloma

  Det går lite i vågor det där med hur gammal man känner sig, ibland känner jag mig äldre än 54 år och ibland mycket yngre. Huvudet känns alltid yngre än kroppen😉

  Barnbarn är verkligen en lycka i livet, vi ska bara hem till sonen och grilla ikväll. Lugnt och stilla det känns bra😁

  Ha en trevlig kväll med barn och barnbarn❤

 • 30 apr 2018 14:47
  aregnisw

  Du är väl inte gammal titta på mig som fyllde 64 år igår men känner mig myckt yngre ibland men med värk då känner man sig genast lite äldre  hoppas du fick en bra kväll.

  Senast uppdaterad 1 maj 2018 08:33

 • 30 apr 2018 14:59

  paloma  det håller jag med om att man växlar i åldern laugh ja det blir bara gos och mys, trevlig kväll

   

  aregnisw grattis en dag i efterskott, ibland känner jag mig super ung, men ständig värk gör att jag känner mig sliten ibland, om man kanske skulle börja röra på sig så kanske man blir piggar.  heart

Logga in för att skriva en kommentar.