icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

LCHF 87 kg 67 kg 159864
I´m back...............igen.
58-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.
Är nyfiken på att testa Keto / LCHF och behöver en massa tips & råd av er
20 maj 2019 10:32
1

Upp och ner i vikten

Två helger i rad har vikten pendlat mellan 76,4 & 79,7, mycket konstigt tycker jag.

Bytt min viktdag från fredag till måndag, glömmer jämt på fredagen och har tidigare haft måndagar.

Vikten kryper sakta sakta sakta neråt, går alldeles för långsamt.

Märker betydlig skillnad när jag mår dåligt, känner mig så låg, så mycket som inte känns bra just nu, jobbet känns sådär, trött trött av all pollen, trött av värk i detta omväxlande väder, usch blä. Otroligt orkeslös, orkar fasiken inget, jobbar, sover bara. och det blir man ju inte piggare av..... shit vad gnällig man får vara...  cheeky

Det som iallafall fungerar bra det är 16:8... 

Nu skall jag bara se till att börja med registreringen igen... för den försvinner bort i min orkeslöshet.

Så nu fick jag skriva av mig....  någon som har tips på självpepp och kanske hjälp hur jag skall sluta att vara så himla negativ..... 

Kram på er alla

Kommentarer

  • 20 maj 2019 12:43

    Tror de flesta känner som du ibland, och det kan man väl få tillåta sig en period. Sedan tycker jag att det är bra att ha ett konkret mål att jobba mot som får mig fokuserad och då glömmer jag bort annat tråkigt trams i vardagen. Registreringen är a och o för mig, utan den smyger sig kilona på mig igen. Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.