icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

LCHF 87 kg 67 kg 159527
I´m back...............igen.
58-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.
Är nyfiken på att testa Keto / LCHF och behöver en massa tips & råd av er
13 februari 2018 15:13
6

Trött, men börjar försöka

a3bd8b8c-6f9c-4642-9bdd-f82275ca69cb.jpg

Typ så känns det just nu, känns som aldrig något blir klart, blir gjort allt känns bara seg.  indecision

Ikväll skall jag vara kvar på jobbet och hoppas att 2017 skall blir klart, han som arbetade före mig kommer efter arbetstid så idag blir det en jobbdag mellan 6,30 - 22, så kommer garanterat vara trött när jag kommer hem.

I onsdags 7/2 fick min son med gravida fru åka in akut till sjukhuset, hon hade sådan värk samt kräktes svart, först trodde de att hon hade fått blindtarmsinflammation, men det visar sig att hon har fått gallsten, det enda de gör är att ge värktabletter, då man inte gör OP eller röntgen på gravida.

Om hon har riktigt otur så kommer detta sitta i till förslossningen som är beräknat till 26/4, men igår fick de åka hem, med en påse värktabletter, så får man se hur det går.

Håller på att försöka byta min 3:a till en 1, el 2:a har en på gång och hon vill byta med mig, men först skall ju hyresbolaget godkänna henne, så SNÄLLA HÅLL TUMMARNA FÖR MIG...... skulle vara så skönt, först så får jag billigare hyra, så kanske kan få ordning på min dåliga ekonomi

Men sen känner jag att det blir ett nytt kapitel för mig själv, där jag bara bor, förra kapitlet var 2008 när jag blev singel och flyttade med barnen där jag bor i dag, tror faktiskt det kan bli spännande och kul, istället för att sitta hemma i en stor 3:a och sakna barnen så sitter jag i MIN lilla lägenhet och har det mysigt.... det värsta är att jag hoppas så mycket och inget är ju klart.cool med min otur sista tiden så.

Nä inte tänka så, nu ska jag skärpa mig, allt blir bättre, men jag måste anstränga mig mera.

Så nu är det dags att läsa boken jag har köpt hem.

3103011d-473e-457f-850b-cd1baf761a80.jpg

Denna skall jag ta tag i och läsa innan måndag den 12/3 då Anna som har skrivit boken kommer starta gruppen på FB där hon kommer hjälpa till med matlistor, pepp, frågor mm. Det kommer vara en 10 veckors och hon tar inget betalt för det, men självklart bör man ju ha boken.. .men den kostar bara 200 kronor så med andra ord kostar kursen 20:-/vecka och det skall man väl klara av..... men eftersom jag verkligen behöver ta tag i mitt liv, min vikt, ja allt så tänker jag försöka att läsa boken innan så man har en bra start.

Saknar verkligen KBT jag gick på, eftersom de inte har detta längre på  min vårdcentral, så skall jag kolla med dem om jag inte kan få gå någon annanstans men som går under sjukvården. Privat finns ju men hua vilka priser.

Självklart kommer man må bättre ju ljusare det blir, och jag vet att om jag äter rätt och sen går ner i vikt så kommer jag också må bättre.

Oj det vart ett långt inlägg här, men skönt att skriva av sig, och det är ju frivilligt att läsa  wink

Kram på er alla heart

Gillar

Kommentarer

 • 13 feb 2018 15:32
  piaan55

  All Pepp i värden till Dig
  Nu kör vi Ann63yesheartsmiley

 • 13 feb 2018 15:46

  Piaan55

  Yes det gör vi pepp till oss..... heart

 • 13 feb 2018 16:07

  Stämmer in i peppkören !

  Tummar och tår hålls för ny lägenhet och en hittad ork !

 • 13 feb 2018 16:41

  Tack 8veckor laugh

 • 13 feb 2018 21:00

  Jag har tänkt ofta på dig och undrat hur du har det. Skönt att se att du är tillbaka! heart

  Pepp!

 • 14 feb 2018 06:50

  Ååå tack Incoma heart

  Pepp till dig också

Logga in för att skriva en kommentar.