icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

LCHF 87 kg 67 kg 160321
I´m back...............igen.
58-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.
Är nyfiken på att testa Keto / LCHF och behöver en massa tips & råd av er
18 augusti 2017 07:00
2

Fredag å ja mår så bra

Då var fredagen här igen jösses vad veckorna går fort, så himla skönt att sluta 13 på fredagar, idag skall jag träffa min KBT dam efter jobbet, sen blir det att göra naglar. smiley bjuden på tjejfest men har inte bestämt mig ännu för vet att det blir en massa Cava men samtidigt är det kul att ses, vi skall bada bubbel pool med bubbel i glaset.

12 dagar in på min omstart och har hållt under 1500 kcal varje dag så härligt, och har gjort en massa goda recept härifrån MD & ifrån mina miljoner LCHF kokböcker som jag har.

Fick på mig ett par pirat byxor idag som jag inte kunnat haft på hela sommaren så det känns lite häftigt faktiskt. Bara att fortsätta så skall man nog gå imål till slut.

Fredags kram & pepp till er alla heart

 

heart Och en STOR kram och tankar till alla som är drabbade i Barcelona  heart

 

3b0206a2-530e-4117-9509-318a56ab7d52.jpg

Gillar

Kommentarer

  • 18 aug 2017 09:17
    Bella50

    Ta varannat glas med Sweppes Indian Tonic zero ...lika gott tycker jag iaf. 

    De ska va gött å leva...👍

  • 18 aug 2017 10:21

    Härligt att se att du mår bra igen. Tjejfest låter trevligt. Går det inte att fråga efter mineralvatten, det bubblar ju också? Du kanske kan ta enbart ett glas? Det är väl heller inte innehållet i glaset som gör att det är trevligt att träffas? 

Logga in för att skriva en kommentar.