icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

LCHF 87 kg 67 kg 160324
I´m back...............igen.
58-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.
Är nyfiken på att testa Keto / LCHF och behöver en massa tips & råd av er
22 februari 2017 20:37
1

Första dagen avklarad

Första dagen är avklarad och det har gått bra. 

Squash åt jag för första gången ihop med dagens middag, hade köpt för lite, men tyckte det vart mycket ändå, vart lagom nöjd, sen är det något som jag har lärt mig är att vänta i mer än 30 minuter för att verkligen känna om jag är mer hungrig eller inte, det tar ett tag har jag märkt.

Mycket nu och jag hoppas att allt blir bra och rätt, har precis börjat på ett jobb efter 2 år som arbetslös, trivs super och har endast 3 månaders provanställning som sen kan bli en fast.

Så börja med keto kickstart, vilket kommer lära mig att våga äta en massa fett, tror verkligen jag har varit för försiktig det har jag märkt redan denna första dag.

Så den 6 maj, då vet jag om jag är fast anställt, förhoppningsvis en massa kilon mindre, och det hoppas vi på sen är det bara att köra på.... känner mig otroligt motiverad och nöjd med allt just nu. smiley

Kul att skriva av sig en massa här och dela med sig av min viktresa.

Mitt mål är minus 15 kg, undra hur lång tid det kan ta ?................... Ja va trot ni ?

Skall även börja med promenader, men tänker komma in i maten först.

Godnatt alla

Gillar

Kommentarer

 • 23 feb 2017 07:05
  FrkM

  Grattis till jobb! Håller tummarna allt fungerar väl och du snart kan känna dig trygg i att ha ett arbete.

  Det kommer gå super med kost och viktminskning. 15 kg... tja viktminsning är ju individuellt om du räknar 0,5 i veckan så 30... men troligen snabbare i början och segare i slutet. Jag är ungefär 15 kg från mål och räknar med ca 30 veckor till men snabbare är bonus. Samtidigt vill jag leva undertiden.

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.