icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

5:2 87 kg 67 kg 183575
I´m back...............igen.

59-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.

Började köra 5:2 den 16 januari.
Tacksam för all hjälp jag kan få gällande 5:2, just nu fastar jag måndagar & onsdagar.

// Ann
24 februari 2017 05:55
4

Dag 2 klar & idag blir det dag 3

Godmorgon fredag & alla på MD 

 

Igår blev dag 2 klar, allt gick bra, var lite små hungrig på kvällen men då tog jag en kopp the med cocosfett så det gick över snart, försöker att dricka mycket vatten när jag känner mig lite små hungrig det fungerar rätt bra också, fick en släng av illa mående och huvudvärk, men då tog jag faktiskt en värktablett så då var det över.

Var och handlade det sista på listan, men det är inte billigt att köpa för en vecka, men det kommer jag kosta på mig dessa 28 dagar, måste erkänna att det är otroligt skönt att bara följa en lista, för det blir inget emellan måltiderna sen så ser ju receptet till att man verkligen får i sig allt fett & mycket fett.

JAG SKA FASIKEN KLARA DESSA DAGAR   cheeky

Så nu var fredagen redan här, har en sådan tur att på mitt nya arbete så slutar vi 13 på fredagar, så fredagarna känns alltid som en halvdag.

Just nu är jag inne i en psoriasis period, mycket fläckar här och där, hoppas även detta kan ge med sig när man går ner i vikt, sen har jag ju även diabetes, så hoppas även att få sluta med tabletterna även där, inser att det finns otroligt många vinster av att gå ner i vikt....

Efter jobbet skall jag fixa mina naglar gör gelen en gång i månaden,, liten lyx jag skaffa mig under min arbetslösa tid, men självklart med mer pengar i plånboken tänkter jag ju fortsätta, undra bara vilken färg, blir nog något vårligt.

Hoppas ni alla får en toppen fredag. 

Kram

e48b08b3-9373-4609-9497-791735750302.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 24 feb 2017 06:31
  FrkM

  Låter som en utmärkt dag :)

  Klart du klarar det!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 24 feb 2017 07:10

  Att köra LCHF har jag läst har hjälpt en del diabetiker (typ2) när du inte längre får dessa blodsockersvängningar.

  Ett tips vid omställningsbesvär, drick en mugg buljong. Det verkar som man kan förlora en del salter när kroppen lämnar ifrån sig vätska. 

 • 24 feb 2017 08:23

  Tack för pepp.... 

  LUAL vilken buljong kan man ta som är bäst eller spelar det inge roll.

  Kanske vore något att ta på kvällen... :-)

 • 24 feb 2017 11:49

  Ann63, min favorit är höns eller kycklingbuljong men det är nog mer vad man gillar. En del kokar själv men det är jag för lat för.....
  Du kan även testa "kallsup". Googla kallsup LCHF, så får du mer info och recept. själv brukar jag då köra "Annas supersalt".

Logga in för att skriva en kommentar.