icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Ann63s blogg

LCHF 87 kg 67 kg 160316
I´m back...............igen.
58-årig tjej ifrån Viksjö som ligger norr om Stockholm som vill gå ner 10-15 kg.
Är nyfiken på att testa Keto / LCHF och behöver en massa tips & råd av er
23 november 2017 11:08
4

22 dagar sedan jag var på min blogg senast.

Hejsan på er alla.....

Här är jag igen, just nu är mitt liv upp och ner, snurrigt mm mm

Pappas prostata cancer har nu spridit sig till skellettet så det blir ingen operation utan broms medicinering samt cellgiftsbehandling, allt börjar denna vecka.

Känner att jag inte räcker till för allt och alla just nu men tack och lov har jag en bra chef som låter mig fara med pappa, men när cellgift behandlingen är klar så kommer han kunna ta bromsmedicinen på VC så då behöver jag inte vara ledig så mycket vilket känns bra

Vikt mässigt så går jag inte ner, men inte heller upp har absolut ingen focus alls just nu.

På söndag skall jag börja en kurs på Lifezone om LCHF-bönor som jag hoppas skall hjälpa mig att få focus igen.

Saknar verkligen KBT möterna så skall även försöka komma igång att läsa igenom dessa böcker igen, då hon tyvärr inte är kvar och jag har inte råd att betala privat.

Viktigast just nu är att få ordning på alla rutiner med pappa och själv landa och komma tillbaka, vill inte falla tillbaka när jag är på väg åt rätt håll, men kroppen säger ifrån orkar inget, känner mig sjuk hela tiden.

Så snart hoppas jag vara mera på MD, saknar er alla. 

Kram heart

3992843f-674d-4cc6-8d60-be5de8f83d71.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 23 nov 2017 12:51

  När man har fullt upp med allt runt omkring, som exempelvis sjukdomar i familjen, då blir ju inte viktnedgången lika viktig. Du får prioritera det som är viktigast och kanske satsa på att hålla vikten (precis som du säger du gör), utan att ställa krav på dig själv. Att först försöka få ordning på pappas rutiner och att själv landa är ju fullt tillräckligt. Försök göra sånt du mår bra av mellan varven.

  Lycka till. Kramar heart

 • 23 nov 2017 21:10
  paloma

  Du får prioritera det viktigaste i livet just nu, och förhoppningsvis ligger vikten stilla till du har tid igen.

  Du måste samtidigt ta hand om dig själv också, för ingen blir hjälpt av att du brakar ihop.

  Kram♥

 • 23 nov 2017 23:10
  Bella50

  Det du kan och orkar göra för din pappa nu kommer du att må bra av sedan. Så upplever jag min tid med min lillebror.

  Ställ inga vikt-eller andra krav på dig själv just nu....mer än att vara rädd om dig  ...samtidigt som du är mitt i detta.

  Senast uppdaterad 24 nov 2017 07:45

 • 27 nov 2017 09:59

  Kram och tack heart

Logga in för att skriva en kommentar.