icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 april 2012 18:51

Åh vilken dag!

[FET]Fullt ös medvetslös hela dagen!![/FET] Att kasta sig från det ena till det andra.. gah! Men sånt är livet då och då.. :) Kände mig lite duktig som faktiskt joggade en kvart i eftermiddags, och utan att stanna en endaste gång dessutom (!!!) Grymt stolt med tanke på att jag inte har sprungit/joggat något alls sedan 2010 hehe.. Flåset kom igång rätt snabbt, tänkte på stackarna jag sprang förbi.. Måste ha flåsat som en älg med astmaanfall :( Men det ska det rå bot på!! Ska verkligen försöka att komma ut och jogga/springa 3ggr i veckan. Tills dess att jag fått upp kondisen lite vill säga. Dessutom är det vårruset som gäller om mindre än 2 veckor nu hihi ;) Gör det för nöjets skull, men ändå, ska banne mig ta mig runt utan att stanna en enda gång! Nehepp, nu ska jag bädda ner mig bekvämt i soffan och glo på några avsnitt True Blood i väntan på att träningen slutar för killen min :) :) [KURSIV]Ska klämma in situpsen, armhävningarna och upphoppen emellan några avsnitt också ;)[/KURSIV] Kramis!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.