icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
27 mars 2014 09:29
2

Hoppas jag blir bättre och är på bannan igen

Hoppas att förkylningen , influensa släpper snart jag vill träna igen. Började så bra men nu kan jag varken träna eller promenera. Hoppas att bli bättre så jag kan sätta i gång med utmaningen som börjar 1 april Biggest Loser har anmält mig till detta. Känner mindre och mindre sug efter cigaretter och vill verkligen gå ner jobba på det , nu känns det lättare att jag kan koncentrera mig på vikten. Innan gick inte kämpa med två grejer samtidigt rökstopp och vikten det blev mycket. Jag slutade röka den 23 mars blev det tre månader, är så stolt! Var det lätt ? Nej inte i början och jag stillade rök begäret med ätande de första två månader och gick snabbt upp i vikt . Många sa ät moroten men lättare sagt än gjort. Jag vet att jag gått upp i vikt jag är inte glad för det men jag är glad att jag är rökfri och jag är glad att jag kan hantera det hela lättare nu och jag behöver inte stoppa mat i munnen för att stilla begäret . Jag har lärt mig att fundera över innan jag ska ta ngt att äta, jag är medveten om att hela sitter i huvudet och det är jag som bestämmer hur jag vill ha det!!! Jag vill bara bli bättre så jag kan börja träna igen och denna gången ska jag gå ner hela vägen till mitt mål

Kommentarer

  • 27 mar 2014 09:37
    oups
    Grattis till rökstoppet och lycka till med viktnedgången. pepp
  • 27 mar 2014 09:53
    Skönt slippa rökningen, har själv slutat för länge sedan. Snusade istället men slutade med snuset också. Nu är det "bara" visst ätande jag borde sluta med. :-) Lycka till. pepp

Logga in för att skriva en kommentar.