icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
24 mars 2014 22:01
3

Gjorde min dagliga promenad

Gjorde promenad på en timme kände inte att jag kunde gå och spinna idag. Haft dygnet och känner att jag behöver vila så som sagt blev det bara promenad . Känner mig lite små förkyld vet ej lite så frusen. På jobbet är alla ungdomar och chefen sjuka så jag hoppas att jag slipper den. Måste säga att det är härlig att promenera då våren känns i luften och inte minst det utan alla blommor som kommit upp. Känner mig lite små hungrig men tänker inte äta MK för klara mig tills imorgon , det är även min vägdas imorgon startade här på tisdag f det blir två veckor imorgon , få se vad vågen visar . Ha det så bra gott folk

Gillar

Kommentarer

 • 24 mar 2014 22:45
  mosel
  Ja, vad härligt med våren! Promenader är inte så lite det, det är ju jättebra! :) Hoppas du får vara frisk. Pepp pepp! :)
 • 25 mar 2014 13:10
  Hoppas du får hålla dig frisk och lycka till med vägningen :-)
 • 27 mar 2014 09:09
  Hej MOsel och Fellai det är inte mycket jag kan göra nu varken promenad eller träning förkylningen har blivit rejäl så jag knappt orkar lyfta ögonlocket , att träna eller gå nej . Jag längtar efter att börja träna igen att bli frisk näsan rinner ögonen likaså ont i hela kroppen så det känns jobbigt. Vägde mig och det blev plus minus o men midjan är jag 2 cm smalare

Logga in för att skriva en kommentar.