icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jennifer är jag det, 25 år gammal tjej från Gävle som bor tillsammans med min underbara sambo Fredrik och vår hund Leija som är en vild och galen Flatcoated Retriever på snart 2 år. Jag har även en egen häst, eller det är faktiskt en D-ponny, som heter Flippan och hon ligger mig mycket varmt om hjärtat och är en stor motivation för mig att gå ner i vikt eftersom jag just nu känner mig aningen för stor för henne och inte kan eller orkar rida tillräckligt pga. min övervikt.

Har alltid varit smal, inte pinnsmal men smal. Storlek 34 eller 36 på kläder hade jag för 3,5 år sedan innan det gick utför. Uppför rättare sagt. Nu sitter jag här med nästan 20 kilos övervikt och har provat det mesta men då min kropp är i total obalans och många mer eller mindre jobbiga saker hänt i mitt liv senaste åren har jag inte lyckats bli av med kilona.

Efter flera år av olika hälsoproblem där det värsta är kronisk värk och smärta i höft- och bäckenleder har jag nu fått diagnosen Ehlers-Danlos syndrom. En diagnos som kommer att förändra mitt liv ännu mer än det redan har hunnit göra, men jag försöker ta varje dag som den kommer och gör mitt bästa för att hjälpa kroppen på traven. Hoppas med hjälp av rätt sorts träning och viktnedgång att min värk ska minska, så nu gäller det verkligen!

Wish me luck! :)
31 May 2013 01:17
4

Megalångt inlägg

Finns här för den som orkar läsa: http://slutaaldrigkampa.wordpress.com/2013/05/31/biggest-loser/

Kommentarer

 • 10 Jun 2013 10:20
  Synvillan
  Jag läste din blogg, milda makter, hur orkar du?!! Jag tycker att du är helt fantastisk som inte ger upp. Kör på med alternativa behandlingsmetoder! Åk till Vidarkliniken i Järna? Håller tummarna för dig och hoppas verkligen att du får den hjälp du behöver så att du kan börja må bra snart.
 • 10 Jun 2013 12:45
  Jadu Synvillan, jag vet inte riktigt hur jag orkar. Blev väldigt glad av att läsa din kommentar, själv känner jag mig mestadels helt värdelös och som att jag bara är till last för alla andra inklusive mig själv. Försöker få i mig så mycket alger som möjligt, men det är så fruktansvärt äckligt så de är alltid på väg upp igen. Lät intressant med Vidarkliniken, hur gör man för att få komma dit? Bor ju i Gävle så hör inte till rätt landsting... Tack för din kommentar.
 • 10 Jun 2013 16:40
  Synvillan
  Alger, är det så himla nyttigt? Är det homeopaten som säger det? (ok då kanske det är bra ;) Har bara läst ngt om att de är havens reningsverk och tar upp tungmetaller. Men dessa kanske inte frigörs när man äter dem, jag vet inte. Prata med din läkare eller ring till Vidarkliniken direkt och fråga. Jag har tack och lov aldrig behövt anlita kliniken själv men en bekant har varit där, och landstinget här har avtal med dem. Apropå alger, finns väl i tablettform har jag för mig... kanske lättare att få i sig. Lycka till än en gång!
 • 11 Jun 2013 13:18
  Haha, ja det är just det som är meningen med algerna. De ska ta upp de tungmetaller jag har i min kropp och rensa ut dem! Man får bättre effekt om man äter de i geléformen så därför får jag härda ut ett tag till med det innan jag går över till tabletter. :) (Bodde i ett mögligt sovrum för tio år sedan som förmodligen orsakat tungmetallsförgiftningen). Ska hålla Vidarkliniken på minnet! Tack igen!

Logga in för att skriva en kommentar.