icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
2 december 2017 14:42
4

Ytterligare några måsten bort plockade från listan.

2  dec och bar en julgran på trappen som fungerar inte en enda adventsljusstake inom syn håll har aldrig hänt förut. Ljus och ljusstakarna är det jag gillar mede julen. Men första advent är först i morgon. Så har kvällen och natten på mig men lusten med jul saknas i år, blev så efter med allt för allt regnande så känns inte klar.

Men nu är vattnet fixat, ny slang med 20 m. värmekabel i är ner grävd frost fritt. Hittade dräneringen runt huset den var bra gjord med grus runt om kring men man hade lagt lera uppe på så den fungerade dåligt nu, tog bort leran och sate en T-skarv drog in den under köket där det ville stå vatten, sen fyllde på med singel så vattnet rinner ner i dräneringen, får se om blomlisten torkar ut i sommar den har nog tagit allt vatten förut.

Hade duktiga grävare var elkablar och vattenslangar kors och tvärs, de var duktig var bara min gamla ledning som gick sönder och den var mör, nu allt bytt har 32 mm. Slang nu förut bara 20 mm. Den gick inte värmekabel in i utan måste vara minst 25mm. Så nu bör vattnet inte frysa och försäkringsbolaget ska vara nöjda med att det inte finns något vatten under huset. Fick inte besiktningen god känd för det sto lite vatten under huset.

Ska spola avloppet för säker hets skull för det blir riktig vinter är ju 40 år gammalt.

Blev två regnfria dagar så blomrabatterna och den bit på gräsmattan jag inte kan klippa slaget med röj sågen. Hopp kratta och bort kört det sista i torsdag, grävning i går så bra timing. Har lika mycket till kvar med röj sågen men sen är jag klar.

Liten över drift har klippt alla buskar och häckar nästan har en rund gran kvar att klippa tagit det mesta men man ser inte själv var det ska klippas så man måste vara 2. Men allt annat är klippt och ska bara köras bort brukar ta mycket länger tid plock upp allt ris.

Så kan snart gå i vinter ide börjar se ut runt stugan som det ska snyggt och prydligt.

Har en säng till att förstärka har virke hemma nu lättare fixa det. När jag får tid får lov ta lite i taget för handens skull den gillade inte häcksaxen, så där för blev det bara klippt, och storstädning från lera på trapp och golvet ute med borste och varmvatten, hoppas vattnet han torka så det inte blir halt.

Det enda som inte är fixat är bilen, den är riktigt dum går bara man ska reparera den, då fungerar den jätte bra får den stå några timmar fungerar den inte, och är den på verkstad så hoppar den i gång efter några minuter. Hoppas det är något glappt elfel, börjar bli fattig varit ett dyrt år med vattenskada nytt kök, krånglande bil. Vatten ner grävning nu 2 man med grävmaskin en hel dag. Markiser mm.

Räknar med att få en låna bil i dag, av min bil meck så han kan ha min och kör med. Börjar känna mig som en eremit på lördag och söndag går bara 3 bussar den sista hem 18.10

Vikten far lite upp och ner men varit lite stressigt med fastfrusen båt. Vatten eventuellt, krånglande av lopp, trasiga sängar, mm sover snar med verktyg i händerna känns som man aldrig blir klar. Grismat att fixa till våren, hus som jag inte han tvätta ett att byta vindskivor på och måla. Så nästa års lista fylls redan på.

Som sagt vägde 89,5 kg i dag, kompisen var ute och barnen stod och sålde hembakt mjuk peppar kaka, var hungrig efter för lite långsamma kolhydrater, så med det sockret blev det lite upp gång men inom ramen.

Ha en fin advent, Blänger på kartongen med alla julsaker den stå trångt och fastkilad högt upp gör ont ta ner den, en kaffe så är det dags.

 

Gillar

Kommentarer

 • 2 dec 2017 19:08
  paloma

  Det var en lång lista du har, du får ta lite i taget.

  Ha en trevlig kvällsmiley

 • 2 dec 2017 19:39
  gasten

  Det är så roligt att pynta inför advent och jul! 

  Ha en skön helg! 

 • 2 dec 2017 20:08
  Bella50

  Ljusstakar i fönstren och god mat räcker långt. Du hinner...✌️👏

 • 3 dec 2017 05:24

  Alla ljusstakar på plats braskaminen när jag eldde trillad sotluckan ner  trodde den var sönder men med silekon grytvanten blev den hel igen firade med älgkalvs pasta sås och vin kaffe med glas och konjak och film blev gott. Kompisen sover över.

Logga in för att skriva en kommentar.