icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
26 juli 2016 23:45
4

Waran åt skogen

Var kollade mitt waran värde i måndags skulle få besked i måndags fick ringa i dag, efter mycket strul hittade dem det. Låg åt skogen, så nytt prov på måndag igen, känner av när det ligger fel får lätt ont i bröstet då. Haft vänner på besök vi fixade en buffé åt oss, med vildsvins biffar, var tänkt att bli grillspett från början, det fungerade inte, utan att ha ströbröd i färsen det ville jag inte. Så blev platta köttbullar, platta med flit var roligare med många små platta biffar en stora. Hade pull kalkon till med man köper rökt kalkonklubba eller röker färsk. Sen slår man in den i metallfolie och kör den i ugn i 1,5-2 tim, är super gott och magert, grillad färsklök, melon, färska stekta champinjoner, vitlök stekt i klyftor, och honungsmelon mm. Min våg visar i dag 3 hg över min lägsta vikt gåt ner sen i går. Svårt räkna kalorier på en buffé tror jag skötte mig åt bar 400 kalorier till middagen som komposition. Var en trevlig dag den mesta disken avklarad ska ta det sista nu sen sova. Varit och pratat bredband med en masa folk i kväll klarat några vägar till, är rena jobbet jag fått.

Sov gott och ha en trevlig morgondag.

 

Gillar

Kommentarer

 • 27 jul 2016 00:00
  paloma

  Min pappa åt Waran i nästan 10 år, men har bytt till Pradaxa. Det funkar jättebra och han behöver bara ta prov en gång i halvåret.

  Tack detsammasmiley

 • 27 jul 2016 07:30
  Bella50

  Hoppas det rättar till sig med Waranet.

   Buffe' är bra men svårt att registrera. Att alltid bara ta en portion är ett knep...men lite svårt när det finns mycket olika rätter ....och hittat det godaste...och gärna vill ta om 😬

  Sån är i alla fall jag 👎

 • 27 jul 2016 09:45

  Buffen gick nog bra, den hade jag och gumman gjort. Det farligaste och svåraste var att veta matfett som fastanar i biffarna vildsvin är lite kalorier i, och pull kalkon rinner allt fet nästan av, Men vägde de retliga 3 hg för mycket i dag med som i går. Har prata lite om den waran medsinen, min läkare tycker inte jag ska byta, han tycker jag håller på med, för mycket, farliga saker, om man skadar sig är det tydligen svårare stoppa en, blödning. Jag har inte satt mig in i det, men ska läsa på lite nu i vinter så jag vet vad vi pratar om, min kompis i Stockholm har det med ska ställa mig i kö till den läkaren han är hjärtspecialist. Nu ut och frisera speran, och sen är det dags gå över tomten med röj sågen igen, slyn sticker upp.

  Ha det bra och tack för kommentarerna

   

   

   

 • 27 jul 2016 11:14
  gasten

  Jag tycker att det är bra med buffe för då kan man ju ta av det som är minst kolhydrater i.

Logga in för att skriva en kommentar.