icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
14 mars 2017 17:40
4

Vinda väggar och inget att skruva i Bra blir det.

 

En dag till, inbilla sig att det skulle var lätt hänga upp skåpen, vem på stod det. Måste bygga fästen i väggen för både övar och under skåp, sen klä väggen med gipsskiver, gips hade jag varit tvungen sätta i alla fall för att kakla på, det är ett dött material. Blir inget fusk jobb så det blir dyrt, med alla reparationer som dyker upp.

Får för hög arbetes bänk för gumman, det märker jag redan nu hon kommer inte kunna stå och vispa i en skål, hon får ställa skålen i diskhon, men för mig blir det bra, valde 4 cm bänkskiva för att få nån cm extra i höjd sen är det snyggt med. Vi har titta på det praktiska i första hand sen lyxat med lite snyggare färjade dörrar, sen skulle det gå åt så lite kakel, så det blev inte så dyrt, nu går det åt 2 kvadrat, sned väg blir rak med kakel på kanten mot bänken blir snyggt. Blir inget utskjut som planerat vid väggen var inte tillräckligt lång. Killen på planeringen ändrade på diskbänksskåpet, varken han eller gumman tänkt på att det blev 20 cm bättre med platts utan. Det blir perfekt vi fick bygga ett skåp närmast väggen, så diskmaskinen hamnar 22 cm från väggen, och det får bli ett fack där bra till ugnens plåtar, så blir lådan under ugnen ledig till stekpannor mm. Till överskåpen missade han ett 20 skåp. Så det har vi med byggt ett nu, blir bra till skärbräder har mång sådana till olika kött.

Hålen i bänkskivan kvar att göra för häll och diskho. Den andra vägen går fort bar vi får förstärka den och sätta gipsskivor på den. Men ha koll på allt är jobbigt, även om snickaren är bra. Sak skruva i hopp några låder till i kväll, sen födelsedags fest.

Tröt i dag hade sån värk i ryggen i natt så sov dåligt, var troligen ute och blev kall i går förlorade all känsel i fingrarna på ena handen av kylan, skulle bar det men blev mycket att städa upp och slå sönder ute dags få på sommar däcken så jag kan åka till tippen tro jag har överlass på kärra, men vi får se om jag plockar av lite, det ligger tort på kärran.

 

Han en fin kväll ska, synda lite i kväll kompisens grabb fyller och har bjudit mig, ska bli roligt att få se hans lejonkanin den har man har haft lite olika kaniner för skojs skull när jag hade kaniner men aldrig hört talas om lejonkanin.

Ett par bilder.

 233bb198-b728-4bab-abc2-b61a060cefd3.jpg

 bb94344e-3a44-4565-8c8e-39eccaac05cf.jpg

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 14 mar 2017 18:52
  paloma

  Tur att du är händig Afkrut det hade blivit dyrt att köpa allt jobb, men egentligen borde försäkringen stå för det medsmiley

 • 14 mar 2017 19:14
  Bella50

  Det växer sakta men säkert fram...och tänk vad underbart fint det kommer att bli.

  Trist med allt extrajobb och kostnader...men det blir ofta dyrare än man tänkt sig. 

  Var rädd om dig.👍

 • 14 mar 2017 21:30

  Det kommer att bli kanon tror jag! Vad händig du är! Men trist att det blir så dyrt förstås, det hade gärna fått bli billigare för en gångs skull.

 • 14 mar 2017 22:01

  Tack paloma ja tycker med det men svårt kräva det när föra ägaren hade 4 olika sorters skåp i köket, var så skitigt mellan skåp och väg så skulle inte ens villa försöka få rent, därför det blir hel gipsskiva bakom. Hade gjort mer om jag inte behövde vara så rädd om tummen, men blir några timmar varje dag.

  Bella blir inte så mycket dyrare en jag räknat med, har gjort det här för många gånger så räknar med att 100 000 kr inte riktigt räcker till, beror lite på försäkringsbolaget. Tro det blir fint svart laminat skiva marmormönstrad, vit marmorkakel på väggen, och dörrar gråturkos Kallarp IKEA men valde vita täcksidor lättare anpassa tapeten då.

  LadyG blir lite dyrare med fusket jag upptäckt, men nu blir det inga genvägar här ska jag trivas och bo så länge jag orkar. Så blir inga fusklösningar nu, skulle kunna gjort en del enklare men nu blir det stabilt och snyggt, Tror färgen passar lant stilen, ville behålla lite av den lunga lantliga idyllen det är. Vi funderade på att bygga ett lite tuffare kök som nog mer är vår still. Men kändes som vi bar ville fräsa upp huset, och få det bra fungerande men behålla den gamla känslan av lite mysigt lantställe, så blir ett slagbord som passar till stolarna med som är 60-70 tal med 6 lådor i bordet. Det andra bordet var ett nöd köp stod utan bord när vi skulle flytta in. Ska försöka hitta 2 stolar till på secondhand i samma stil. Skulle bli snyggt med 6 och praktiskt har 4 lika nu och en udda från samma tid om inte äldre.

  Ni är välkomna hälsa på om ni har vägarna för bi och se hur det blir i färdigt skick.

   

         

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.