icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
16 november 2016 21:42
3

Vilken underbar dag det blev till sist.

Morgonen började illa, såg knappt fågelmaten i björken utan för sån dimma, hade bestämt mig för att prova om handen höll för att röja runt huset.

Kl. 12 lättade dimman, laddad med en blodpuddings lunch, ute kl. 13, krattad ren alla lister buskarna och öarna på gräsmattan jag slagit. Blomlister med 2 m höga växter blir lite även nervissnat som det var nu, kör med stora säckar hade räknat med flera dagars jobb, blommor och blöta löv och gräs packar sig, halv fem var sista lasset packat, har skratta lite åt lyset på en trädgårdstraktor men utan dem hade jag inte sett vägen, hem fem var kolsvart ute.

Nu är all, akut krattning gjord, har lite för mycket löv under kastanjen som jag inte han med och hade fult lass, ville inte ha några högar liggande de blir så blöta när det regnar.

Har en båt att fixa till vintertäckningen på är bar provisoriskt täckt nu, och ett tak till släpkärran som jag fortfarande grunnar på, endera brädder på kärran och press över, eller bygga ett plast tak lägga på kärran i år, och sätt på stolpar nästa år så det bar är att knuffa in kärran.

 Mår bra nu äntligen kunnat få jobba lite med kroppen, har inget ont i höger näve men har varit försiktig med den, har både hanledsskena och sken på tummen. Men har tränings värk i vänster armen den är inte van vid att jobba så hårt.

 Känns så under bart att få rent runt huset, och förmodligen var det bara jag som såg alla som låg på listerna, och mådde dåligt av det.

Har ett stort jobb till rensa upp almeningen, efter minna tallar, de föl med sån fart så det bröts av massor med smågrenar när de föll, har så det räcker till en maj brasa, risk jag får lägga det på hög och elda vecka 17 då vi får elda här tar för lång tid köra bort det tror jag. Har bara hundra meter till min plats jag eldar på, då hinner jag köra många lass på kort tid.

Börjar bli sov dags hoppas på dimfritt i morgon bitti.

Ha en fin kväll.

Gillar

Kommentarer

 • 16 nov 2016 21:49

  92254c86-42a6-4262-a3c6-0ee35b8ec802.JPG

  Hör ligger fortfarande snötäcket så jag får nog vänta tills den töar bort innan jag kan kratta löv. Dessutom sitter det löv fortfarande kvar på träden. Till och med rosorna blommar.

 • 16 nov 2016 21:59
  paloma

  Det var fina rosor, konstigt att dom blommar mitt i vintern.

 • 16 nov 2016 22:36

  Har en röd ros på min blom list med skule topat den lite men den fick stå kvar, de är så fina när de är ensama i allt det grå. Ska sköta om dem lite bätre nästa år, hade inte orken i våras.

Logga in för att skriva en kommentar.