icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
12 november 2016 22:04
9

Vilken Lördag helt slut.

En bra fungerande lördag, men trött, har rökt en full rök i dag, kompisen skulle ge mig ett handtag, skulle bjuda på lunch, han hade stopp i avloppet jobbat, i två dagar för att fixa det, legat i kryprunden, fick kapa avloppsröret för att få los stoppet, han fyller 80 i januari. Han hade så ont i kroppen, var så trött sån är vi ätit skickad jag hem honom att vila.

Bjöd på rökt rådjur som pasta sås, med grönsaker och en svag smak av pepparrot är gott till rökt. Han åt två stora portioner, var väldigt förtjust i smaken, roligt bjuda på mat som de inte lagar själva, inte lät laga mat utan slaskför honom.

Började 5 i morse med att lägga köttet på tork och värmning, det måste var tort på ytan hade på tork 12 timar i går. Rökte dovhjort, fläskfilé, sidfläsk, fläsklägg, och åtta isterband, sidfläsket och lägen på prov. Dov hjorten tar jag betalt i kött för rökningen. Efter 7 tim är det klart och paketeras i folie och legas och vila en vecka, så salt och röksmaken jämnar ut sig, Det folk gör fel få köttet liga mörar det till sig och blir saftigt.

 Hade otur gick ut och städade ur röken, tar en 20 min, på den tiden frös altan golvet halkade och slog i onda handen, som jag redan jobbat för mycket med.

 Det jag hatar med att röka är all disk, diska korgarna och stänkskydd reflexplåten, röken fastnar så tog över 2 timmar, fick vila handen i mellan, behövde inte elda i kväll blev varmt i alla fall.

Röken sköter sig själv några timmar så han med 45 min stavgång.

 Nu helt slut ska försöka ta mig till sängen, om en stund.

God natt.

 

Gillar

Kommentarer

 • 12 nov 2016 22:27
  ulla165

  Jösse så du jobbar  och det med din onda hand! Du borde ta det lite lugnt mellan varven!

 • 12 nov 2016 22:51
  Bella50

  Aj,aj...inte bra med din hand. 😲

 • 12 nov 2016 22:54

  Just nu käns det som handen lungat ner sig, hade skenan på mig så den kan inte göra så stora rörelse, tummen har en egen skena som tur var.

 • 12 nov 2016 23:48
  gasten

  Det var väldigt vad du har slitit idag! 

  Det lät riktigt gott med köttet. 

  Ha en God natt! 

 • 13 nov 2016 00:12

  Tack och ha en skön natt, ska ta det lungt i morgon bar stavgång inplanerat, måst försöka rensa kösavloppet snar tror jag håler på få stopp. Upps lungt var det får nog slå upp det ordet har aldrig rigt förståt betydelsen av det. smiley

 • 13 nov 2016 08:26
  aregnisw

  Hoppas du mår bättre idag i din onda hand så det inte blev värre efter gårdagen du får vara rädd om dig smiley

 • 13 nov 2016 11:09

  Tror både kroppen och handen klarad sig rätt bra, glömde ta mina kvällstabletter, var visserligen tröt, men har jag mycket ont brukar man inte glömma. Är warantabletterna som inte är så bra glömma men fick ta dem på morgonen, sen äter jag hästkastanj för åderbrocken, det kan märkas i dag på stavgången, de är lika effektiva som att ha en stödstrumpa, och nu har jag stödstrumpa med då fungerar det bra. Till och med docenten som inte ville operera minna åderbrock på stod att jag skulle fortsätta med kapslarna med hästkastanj de fungera som en stödstrumpa sa han var bättre en operation, min läkare var så förbaskad. De får knappt igen några operationer lanstinget betalat för dålig, fullbokat med privata skönhetsoprationer, där tjänar de det dubbla.

   

  Jag äter inte naturmedsinen som jag äter på måfå, min syssling var naprapat, licenserad doktor i naturmedicin, 7 årig utbildning på universitet i USA smugglad läkemedel från Tyskland åkte fast. Där har han samma rät att köpa som läkare, där värderas den utbildningen högt, han hade även rätt att undervisa. Svenska myndigheter drog in hans tillstånd, han hängde upp sitt Amerikanska examen på dörren, myndigheterna försökte stänga av honom. Han hjälpte mig med att förstå mycket, hans farbror hade skelettcancer, upptäcktes vid 60 års ålder skule gå fort, var obotlig levde 24 år med de medicinarna, var olagliga hade han inte åkt fast i tullen så hade han antagligen klarat några år till. Den bröt ut på nytt då. Jag vet att flera påstår han bota deras kanser, själv sa han aldrig det bar att han bromsade den, var en tuff men ödmjkkille. Hans medsiner var så efektiva och tillgången så liten så han fick lov att gömma sig, folk gord vad som hälst för att få tag på medsin, han tilverkade mycket själv, men fick lov smula in för det var läkemedlsklasatt. Godkänt i Tyskland och USA. Han hade medsin som tog bort njursten och galsten.

   

  Senast uppdaterad 13 nov 2016 13:14

 • 13 nov 2016 17:54
  babs2

  Vet du varför kompisen bytte tillbaka till Waran? Har han förmaksflimmer? Kroniskt eller tillfälligt? Jag har kroniskt och kan alltså inte "elchockas". Ta det lugnt med handen!

 • 13 nov 2016 19:01

  Han har hjärtflimmer, och han får till baks det om han stressar för mycket, men svarar på elkonventeringen, mitt är kroniskt kommer till bakas på ett dygn, det jag vet att de hade svårt ställa in waranet på honom därför han bytte, och har kört det nya över året, han var inne på ny elkonventering så de ville kan ha villa ställa in tunar blodvärd då, en gissning bara har sms-at honom, jag får inte byta för min läkare eller landstinget i Stockholm vet inte vilket är så tröt på provtagningen, mitt waran fungera bra ändras bar om jag blir sjuk med kraftig inflammationer. Som bältrosen då stack det, lite. Det underliga är att på landet skiljer det 1,5 tabletter i veckan mot när jag bor i Stockholm.

  Ja läkaren sa nåt om som jag håller på är waranet säkrare, försökte få en förklaring, men ska var farligar skada sig har googlat lite på det.

  Så nu läger jag min kraft på andra problem,

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.