icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
11 juli 2018 22:59
2

Ved vinner, trångt i vedboden. Nu äger jag en Toyota Verso Intense

Veden har bråkat mycket med mig, hade lite på kärran kvar trodde jag, men var nästan en kubik okluven ved så blev inte klar i dag som planerat. Vedboden är redan överfull efter dagens klyvning. Har en rejäl skvätt kvar på kärran, får stå och kasta prick för att få in träden bar litet hål kvar vid dörren nu, brukar trycka in det mesta, har nog en kubik mer i vedboden nu en förra året och den var full då, men röjt ut ett par tunnor i år så det packar bättre.

 

Ny bil köpt och betald så fattig nu, men har inte åkte 1 mil med den ens, får träna med demobilen som jag fått låna är lika dan som den jag köpt, så får träna innan. C5 hade CD men den är har navigering i stället, så har strippat en av mina iPhoner fick loss 9 GB så bord få in en hel del skivor på den går klockrent på gummans, har även köpt ett 16 GB minne som bar sticker ut 3 mm för det siter mot pasaskerar platsen rymmer nog några hundra Mp3 låtar så musik blir det provkörde ett annat minne i kväll bra ljud är det.

Det bästa är att telefonen kopplar upp sig snällt, så fort man går in i bilen så man kan prata lagligt utan ha headset. Hade alltid headset på mig förut nu har jag varit utan länge riktigt skönt.

Badade i dag 23 grader var skönt. Fästingarna lider inte av torka, lade ner vatten slang till fiskrensnings bord, fick fyra fästingar krypande på mig på gul tröja synades de, arbetsbyxorna var det svårare så de hamnade i tvättmaskinen var behövligt tänkt fixa veden först. Resten av kläderna ligger i maskinen får bli tidig start tidigt i morgon.

Vikten vill inte ner, ligger 1 kg för högt, men just nu mycket körsbär, är 41 kalorier på 100gr är inte så mycket men blir lite extra socker och det reagerar jag på.

Fisket bra fick rekord på abborre tappade räkning vid 100 men räknar med 150-170 utan att över driva 2 gäddor störd abborrfisket fick lunga ner dem ett besök i båten, den en skadad av när troligen vägde 2,5 kg den andra barnarov. Men bar 10 stora abborrar blev det men hade några riktigt stora på tidigt då de bet dålig. 21:45 då börjad det nappa ordentligt på en gång hade varje abborre svalt draget och napp på varje kast. Problemet de små han svälja draget innan de stora fastnade var slagsmål om spinnaren ända fem till båten såg tre fyra stor som försökte hugga men det var upptaget. Slutade fiska 23:15 då nappade det fortfarande på varje kast, men det räckt till 2 rökar, Jag fiskar och grannen röker, och bjuder på rökt fisk han tycker det är roligt röka abborre.

 

Sommaren är varm och skön, men kan inte åka bort måste vattna minst var annan kväll, och nu är min granne sjuk så har hennes trädgård med. Börjar bli lite jobbigt allt vill vissna ner eller torka bort.

Ha en fin semester eller sommar, vill ha lite kallare har målning att göra är det så här varmt sitter inte färgen kvar så länge den hinner inte suga in i träet. Vatten baserad färg avdunstar kan fungera med att olja innan eller fukta brädorna med vatten verkar lite skumt, inget bra känna målare de spär färgen med något när det är varmt, för att fungera.

 

cfdc13aa-d121-422b-9334-05d8506522fc.jpg

 

2a478185-a298-4f25-b31a-3ac7d4cf6b24.jpg

5db7b73b-1615-4a84-a98d-a3d7aa74e16f.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 12 juli 2018 00:15
  klaraelv

  Härligt med all ved, ser riktigt fint ut på bilderna, då vet man att man klarar vintern. Vi har ingen riktig vedbod hemma, i stugan har vi en stor och fin, men här får vi sätta det under provisoriska tak, men det fungerar, som tur kan vi ha det bakom garaget, så man behöver inte se det. Just nu håller vi på att ta ner lite träd och kapar och klyver eftersom, jag har sett ut en jättestor björk men maken är inte så pigg på att ta ner den, han tror att den ska falla på något av husen sad. Jag vill ha ner den för att den skräpar så jäkligt, en hängbjörk.

 • 12 juli 2018 07:58
  paloma

  Vi eldar också med ved, och jag tycker om att stapla ved. På något sätt känns det bra att se när vedhögen växer, då vet man att värmen för vintern är klar.

  Det bästa är den lilla veden till kökskaminen.

  Inte blir det sämre att den är gratis🙂

  Hoppas du får in resten också🙂

Logga in för att skriva en kommentar.