icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
15 juli 2018 01:01
2

Värmen på höjdpunkten, och badet med.

I dag blev det bar en tvättmaskin, plus matlagning och samvaro med gumman, klockan 8 var det 24 grader på norrfönstret, hängde tvätten kl. 7:30 var torr 12 då var det når tjockaarbetsbyxor med. I dag gick det inte bar jobba i solen ingen blåst spegelblank sjö. Vi hade 32 grader i skuggan på altan. Nästa vecka ska det bli varmare säger grannarna.

Men badet underbart gumman badad med, hon kund bada utan att frysa eller få ont i hälsenorna var nog en bit över 26 grader plaskade en bra stund, men inte var man kal när man kom upp.

Blev gumman mys med maten i dag ostbricka till lunch, då vi hade hoppas på lite svalare till kvällen. Proveserar värkligen min ObNordika OptikGrill hårt, men vad jag en testar så klarar han det perfekt. Provar frusen lax, blir suverän godare en tinad, frusen lamprinskorv med suveränt stekt, för att inte tala om blodig entrecote eller ryggbiff, hamburgarna bli med saftiga, har inte provat med frusna en. I dag hade jag en fin bit lårfilé av Dovhjort. Den blev tornado av skar den i tjocka bitar (skivor) marinerade den med ett franskt chileörtsalt och lite nymalen svartpeppar. Nu är även saltet i ordning i stugan, de flesta tror bar salt är salt, men ak så fel de har, salt smakar väldigt olika till olika mat. Svårt att få tag i det säljs nästan bara till resturanger, fick köpa från Frankrike, sen har jag få tag i det rosa och lite bruna Himalaya saltet med som bryts på hög höjd. Men är ett grovt salt av satt för kvarn. Hade problem med kvarnar men fick tag i riktigt fina kvarnar på Lidel 69 kr är mycket dyrare kvarnar, så nu fungerar den biten med. Maten blev perfekt köttet var väldigt saftigt och mört efter min grillning gumman nöjd tror jag.

Dags sova blir inte kallare om jag inte slår på ACen 23 inne nu med öppen dörr, tur man har mygdörr.

Gillar

Kommentarer

  • 15 jul 2018 07:11
    Arrietty

    Hehe, jag noterar att det är all-in med kött som gäller, annars är squashskivor penslade med smör och toppade med kryddor och lite parmesanost inte heller fy skam smiley Jag har "bara" 23 grader inne med värmepumpen på cool, det är lite för varmt för att jag ska sova bra och nu börjar det tära på humöret att inte sova ordentligt många nätter i sträck. 

  • 18 jul 2018 10:01

    Har vänt lite på dynget läger mig vid 1-2 sen sover lite längre på morgonen till 8 har klarat få ner sov rummet till 20 grader med korsdrag inna då. var 16 grader ute då men 8 på morgonen var det redan 25 grader på norrsidan. Normalt klarar jag värmen om jag tar det lungt, men nu är det tuffare äter pencelin mot borelia har fått en massa fästingar på tomten. Tål inte pencelin så bra blier helt slut av det utan värmen. Blir lite värme pump i bland men är väldigt försiktuig med den kör den på 23 grader, här är alla som har värme pumförkylda nu de kör 18 grader inne och 18 grader i bilen så förkylning kommer som brev på posten. En väns fru fick ansiktsförlaming har tur verkar bara få ett litet veck på leppen kvar kom in så snabbt så de han stoppa den. Läkare trode det berode på att hon hade klimatanlägningen stod för lågt i bilen hundarna måde dåligt, vad jag för stod så stod den lågt. Jag är för bjuden av hjärtläkaren att ha för stor skilnad på bilen inne och ute så min står på 22,5 på somaren 19-20 på vintern.

Logga in för att skriva en kommentar.