icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
23 juli 2018 14:01
5

Värmen fått mig på knä med hjälp av fästing.

Nu har även jag fått ta det väldigt lugnt i värmen orken tryter, eller det är nog lite fel säga tål inte solen just nu.

Hittade en massa fästingar på tomten, har en jättestor en buske. Jag drog vattenslangen genom den ner till fiskrensningsbordet det enda jag var i mot hittade 8 fästingar på mig men byxorna och fästingarna hade samma färg, och det var de minsta fästingar jag sätt var tvungen kolla med förstorings glaset om jag såg rätt, då såg de hemska ut med sin sugsnabel. Kläderna i tvätt maskinen jag i dusen, dan efter hade jag retat mig på bräder vid listen som blev nerkörda när de sköt släpkärran med fart på dem.

Banka ner trä pinnar i marken är jobbigt i vanliga fal men nu extremt storsläggan och ett jättesmalt spett, och banka så mycket man orkade, vika banka mer, ner kom de men gubben blev slut, 1 timmes arbete tog 6 timmar. På grund av den hårda marken, var inte bar banka, det var tvunget grävas lite för att få till det. Vad upp täcker jag mer fästingar hela T-tröjan ner lusad vet inte hur många, av med kläderna på med badbyxor och ett lång bad i sjön 26 grader.

Tidigt vaknade jag av att det sved på ett pinsamt ställe. En fästing den avlägsnades snabbt, snabb koll satt en på låret med, fram med kofoten igen de var pyttesmå. Hjälpte inte några timmar senare började det bli rött på måndagsmorgon växte det fortfarande, blev läkare besök borrelia tyckte han., Behövde penicillin tabletter halv 10 startad 10 dagars penicillinkur. Jag blir väldigt trött av penicillinet, och tål inte solvärmen alls lika bra just nu. Blir inte mycket gjort.

Skulle hämta bilen i dag men nya klädselen låg i baksättet, i påsar så de fick behålla bilen tills i morgon så den sitter på platts, hade bensin i den här så jag kunde åka fram och till baks, så imorgon ska jag börja kör ny bil och försöka få den i ordning så den fungerar till Stockholm på onsdag ska flytta hyllor behöver kroken.

Jag har några hg övervikt, äter för mycket bär, men nu är körs bären slut, svarta vinbären är inte riktigt lika gott, sen blir det lite för mycket solmogna tomater har altanen full av sådna nu. Men med den extra frukten och en glasstrut ofta till eftermiddags kaffe. Med 8 hg är jag rättnöjd i värmen och penicillinet bord väga mer. Så är inte speciellt bekymrad, jag friflyger ju så räknar bara kalorier i överslag i huvudet. Äter gott med både glas, och många blodiga kötträtter både älg, dovhjort, kronhjort, rådjur och även vildsvin men den är noga med koktemperatur på 72 grader väl genomstekt. Rost biff på dovhjort var gott, även liknade tornedå även vanlig stek med rosa mitt. Gumman och jag gillar rött. Hon har blivit lika galen i det som jag är, tro det blir värre med åren, eller så har hon vant sig efter 22 år, tycker hon är mer förtjust i det nu.

Blir lugn eftermiddag, inplanerat var göra i ordning bilen, men får bli lite annat nu. Ett bad blir det i alla fall. Tempen i badet pendlar mellan 25-26 grader är ok.

Ha en fin sommar.

Min badstrand.

b21465e7-0dae-43e0-97c9-15950bb49055.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 jul 2018 19:34
  Molnbär

  Fy så äckligt med fästingar, tycker riktigt illa om dem! Hoppas du repar dig snart.

 • 23 jul 2018 21:58
  Arrietty

  En sådan perfekt skugga du hat på badstrande... fast det är väl en bit in på eftermiddagen så jag antar att det inte är lika trevligt hela dagen. Jag läste att det var onte o föstingar pga torkan, tydligen inte där du bor och sådan otur med borrelia! Fästingar gillar inte mig av ngn anledning, hoppas det håller i sig.

 • 24 jul 2018 00:51

  Jag fick aldrig borrelia tack vare penicillinet, mår bra men tål inte äta penicillinet blir väldigt slut av det och tål inte värmen blir helt slut om jag gör något, men tar jag det lugnt mår jag bra.

  Såg med rapporten på tv att fästingarna torkat bort, men som vanligt kan man inte tro på vad de säger på TV. Var uppe hos en granne på eftermiddagen, de hade satt ett bord ute på gräsmattan under träden där svalkade det lite, på den stunden 15 min kröp det upp 4 fästingar på hans ben 2 på grabben och flera kröp på bordet gick inte sitta där. Har aldrig varit med om att fästingarna är i gräsmattan brukar vara högt gräs eller i buskar man får dem.

  De har flyttat från skogen på grund av torkan????

  Tycker inte om dem har dödat fler nu en vad jag gjort på 10 år.

  Skuggan är vid 19 på kvällen brukar ta ett bad vid den tiden 26,5 grader vid 20 i kväll.

 • 24 jul 2018 07:28
  Bella50

  Jag har haft 10 st som fastnat på mig i år. Rekord tror jag.

  Borrelia har jag behandlats för 4 ggr....minns snart inte.

 • 28 jul 2018 00:12

  Jag får svårt med värmen eller kylan när jag äter penicelin blir tungt och jag törs inte jobba som vanligt känner av hjärtat då. Borelian kände jag aldrig av. Eller det som läkaren trode var det.

Logga in för att skriva en kommentar.