icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
15 december 2017 08:58
2

Vägning, med lite oro för resultatet.

Jag ställd mig på vågen med lite bävan den hade varit lit över 89 kg. de sista dagarna, men vist att det var snöskotningen, och några lussekatter, men mest att det blivit vetemjöl och socker, plus mat som inte varit fri från tillsatser, märktes på toabesöken, normalt är min mage så perfekt så det säger bar plums på toaletten och pappret är helt rent, med tillsatser i maten ser det annorlunda ut, och luktar, är helt luktfri när jag äter ren mat. Sen två dagars snöskottning ökade vikten hår träning ger alltid vatten i kroppen, när jag som junior boxades fick bar träna lätt 2,5 dagar för vägningen, direkt efter vägning bankade man liv i kroppen igen och drack.

Jul av slutning i går på CR med skinka och köttbulles mackor ock liten kladdkaka, inget godis blev det. Så skötte mig rätt bra.

Vikten blev hyfsad i dag är rätt nöjd 87.9 kg räknar nu 88 kg som min normal vikt är på gränsen för lite har stramat upp lite mer muskler nu, märks när man lyfter saker, de väger inget.

Ha en fin dag hoppas detta är det sista jag skriver med mittgamla Internet har allt liggande här på stolar nu. Blir hela köret från COM hem efter som de utan tvekan har bästa TV boxen och fick bra pris på paketet blir billigare en boxer och mobilabredbandet jag har i dag, men fler tvekanaler, och fria telefonsamtal för 69 kr i månaden utan störningar över internet då iptelefon.

Ha en fin dag ska ut och åka i slasket nu. smiley

Gillar

Kommentarer

  • 15 dec 2017 14:33
    paloma

    Vad skönt att vikten sjönk igen innan fredagsvägningen👍

  • 15 dec 2017 19:16
    Bella50

    Toppen !! Du håller stilen trots lite avsteg. 👏👏😃

Logga in för att skriva en kommentar.