icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
18 oktober 2016 14:15
3

Vägg klätrande gubbe snart.

Går inte klättra på väggarna med en hand ens, nu höll regent upp, så blev den långa rundan, hiskligt vad jobbig den blev i dag, igår gick jag den med men hälsade på Karl-Axel då, är nästan 1 km till honom ren uppförsbacke.

Så vilade där en timme, men i dag var det bara gå startade med en km drygt uppför, var svårt få upp pulsen men sen blir det en brant trapp utför ner till sjön, där är det platt, vet inte exakt hur långt det är platt men 1,5 -2 km sen börjar upp färden på dryga kilometern, när man cyklade kallade man dem för mördarbackar, tar aldrig slut, sen efter man är upp är det svagt uppför, sen är man framme vid min väg då bär det utför igen ner till mitt hus.

Blev jobbigt på ett konstigt sätt luften räckte inte till, brukar bli varm och svettig när jag anstränger mig, det blev jag inte och efter 5 min på en stol och ett par glasvatten är jag inte ens trött.

Är trevlig brukar svettas i huvudet och mellan axlarna har alltid gjort det, på den tiden jag dansad hade jag alltid extra skjortor i bilen.

Skulle behöva gå ett varv till, men törs inte för mitt knä, hade tänkt plock ris i högar med vänster näven i dag men så blev det inte. Allt är plaskvått nu utan att det blir något i regnmätaren som är dags ta in innan den fryser sönder.

Bönderna har jätte problem hela sådden av höst säd kan bli förstörd fukten i jorden kommer från dagg nu, så rötterna ligger på ytan, då lyfter frosten stråna så dör de, nackdelen då de sådde så tidigt, att rotsystemet hinner bli stort och ytligt. Det är den bra brödsäden som sås på hösten.

Skulle hämta ett äpple, har fåt en påse med röda juläpplen, som är plockade här nere. Jag gilar dem nu hårda så blir ett varje dag, dem tål jag skalen på. Men ekologiskt odlade äpplen gör jag det inte med, undra vad dom torkar dem med, kan äta dem skalade.

Ha en fin avslutning på dagen.

 

Häftig bild kors gjort av händer

136c1f07-0fde-49e0-b37c-36e1158f6a2c.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 18 okt 2016 14:23
  paloma

  Hoppas handen snart blir bättre.

  Jag kan bara äta skalade äpple.

   

  Ha en bra dagsmiley

 • 18 okt 2016 14:36

  Ja Paloma det kan bar jag med utom de äplen som kommer direkt från träden, så därför undrar jag vad E-kologiska äplen råkar ut för på vägen trode jag bar tålde grön, men det var nog så att det var dem jag åt och gillade, men det jag äter nu är knalrött. det jag äter nu har varit plockat i 14 dagar, men tål det fortfarande.

 • 18 okt 2016 20:05
  Tita

  Väldigt spännande bild! 

  Skönt att du kan promenera iaf annars finns risk för att tiden blir lång! Du är ju van att vara igång!

  Pepp på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.