icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
7 maj 2017 22:35
2

Tur i oturen hade kunnat gå riktigt illa.

Jag har en ganska lugn söndag har tränings värk i rumpan och bak i låren efter fredagens hopande upp och ner för att få till de trasiga kantbräderna på blomlisten, armen är inte häller så förtjust efter att bankat med stora släggan stånd på knä. Blev bra, men det som inte är nerkört är för dåligt att fixa till, så köpte 16 m. virke till ska byta hela listen trots att det är jobbigt blir snyggast så och försöka laga den andra så den håller till nästa år där är det 25 m att byta.

Vikten till bakas på plats efter födelsedag och Stockholmsresan vägde 8 hg. för mycket 4 hg innan födelse dagen och gick upp 4 hg. av smörgås tårta i 2 dagar. Men i dag bokförde jag vikten vilket blivit lite glömt 89,8 kg. en godkänd vikt efter som jag försöker hålla 90 kg. nu.

Turen var när jag sate dit tamparna på bryggan till båten, har en regel fastskruvad när man kliver i och ur båten att hålla i. Tänkte förstärka den med ett vinkeljärn, fick se att skruvarna såg lite lösa ut, skulle dra fast dem de bara snurrade runt, provade alla, är 4,5 x 50 mm. Skruvade los en den var av och var bar 6-8 mm. Lång alla 10 var av lika hade någon tagit lite hårt i regalen så hade den trillat i sjön även de mindre skruvarna i regalen på ena sidan var av. Nästa så man misstänker sabotages, den enda som kan gör så är isen när den lyfter, tur jag upptäckte det innan det hände något kändes som tur i oturen armen fick mycket stryk av att skruva dit nya skruvar.

Men nu är allt klart ska bar få båten i sjön och koma håg skruva i dyvikan, blir så blöt om fötterna om man glömmer det har provat.

Har fåt upp värmen inne nu 24 grader kör utan luftvärme pump nu eldar bara i kaminen strömmen har blivit så dyr när jag sover har jag elfilten, sen hoppa i kläderna tända brasan brukar räcka med en omgång ved eller max 2 så är det 24 grader inne i hela huset utom sovrummet där bara värme flytaren står på 15 grader. Kaminen ger bättre värme sen jag satte i en ventil i rummet och sovrummet blev skönare sova i.

God natt sov söt och dröm goda drömmar, drömmarna påverkar hur vi mår läste jag så man ska tänka positivt när man läger sig, drömmer man om bekymmer kan man vakna tröttare en när man lade sig. Inget som jag påstår det är sant, men vet att man har vaknat och varit jätte trött. Ibland bar sovit 2-3 timar och är jätte pigg.

Gillar

Kommentarer

  • 7 maj 2017 22:39
    gasten

    Ha du också en god natt! 

  • 7 maj 2017 23:11

    Får se om gumman kommer ner i helgen få ta en utan Aton så länge Gillar min kompis han komer 6 i morgon bitty så borde sova nu. Men är varmt och skönt inne nu. Inte bara bild behöver redigera min min start sida med.

    Senast uppdaterad 7 maj 2017 23:12

Logga in för att skriva en kommentar.