icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
20 november 2016 23:12
2

Trots handen med skena.

Skenan jag fick för tummen och handen fungerar både bra och dåligt, den håller inte. Nu tänker ni att han jobbar för hårt, men det var fel.

Skenan gick sönder i tyget innan jag ens kunde ta med handen, den böjde sig när jag gick, det är blötjärn i den, borde vara fjäderstål, och då åker den fram, skaver mig i handen och har sönder tyget, har sytt i hopp den för att kunna kratta gräset, den fungerar och skyddar näven.

Är mycket nöjd har aldrig trots handen orkat kratta alla gräsmattor för hand förut, brukar stränga det värsta med traktorn och köra bort. Nu börjar mitt hus se välvårdat ut på tomten med, har ett lass kaprifol att försöka kör bort, det mesta är tagit med röj sågen, men når är kvar och håller fast allt. Några timmars jobb och nåt lass var inte snyggt var bara ett helt snår, räknar med nya skott i vår.

Båt att fixa till täckningen på så snön åker av kapellet är för mjukt, och relingen för bred vil inte rinna av.

Kapellet på släpkärran gör lika dant, trots jag lutar kärran bakåt, har en hundra liter i pressen nu så blir att ösa imorgon, sen lägga bräder under, funderar på ett plasttack att skjuta kärran under verkar enklast i längden, men backen är för hård nu.

Trots handen är det en rätt nöjd gubbe, nu även om jag har en del tränings verka efter krattan. Trodde inte jag skulle hinna fixa till det.

Nu jul pynt kvar till helgen, och försöka köpa ett frysskåp att mellan lagra lite kött i. Har 5 frysskåp i Stockholm de fungerar men vill inte flytta på dem är för gamla, vil ha ett som funkar bra vid 10 grader med, och minst 250 liter, brukar springa på lite kött ibland och nästa år åker studsarna fram. Då ska jag nog skuta min egen gris, men en liten får det bli.

Ha en fin kväll sova nu, lasarettet tidigt i morgon på två ställen.

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 21 nov 2016 03:31

    Vad mycket du fått gjort! 

  • 21 nov 2016 08:56
    Tita

    Flitig som en myra....😄👍👍

Logga in för att skriva en kommentar.