icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
10 november 2016 17:27
7

Tror jag sladdar upp på bana igen.

Bra få reda på det så jag kan rätta det ser det inte själv, men såg vad du menade efter en stunds funderande. 

En vis som jag är sneglar jag på min 5 kg plan i månaden, behöver ner 2,8 kg och ingen fru på 3 helger. Ligger inom minna möjligheter, 9,8 kg kvar så nu börjar nerräkningen är alltid roligare med ental. Och där blev det en biobilet till, frugan vill gå mycket på bio i jul verkar det som. Vet inte hur frugan tänkt nästa Biobiljet på 40 kg 2,8 kg dit får bo på bion nu. ( biljeterna är giltiga över året) Blir ju inga mer sen får förhandal om bonus så länge vikten är nere.

Maten var planerad pasta sås med grönsaker rökt rådjur med sting av pepparrot. Men det blev det inte provade ett par vinter byxor vind täta med snötätning vid benen, de blir sköna i vinter, nu blev det varmt runt, var hyfsat väder med lite sol, med lite bil sopning och pyssel ute, och ett ont knä.

Blev sätta sig skär en SoppMaker med grönsaker blev broccolisoppa med pumpa och purjolök.

Den gick klart mens jag duschade och got blev den. Och fyra portioner får det bli.

Nu dags byta kläder och åka till husgruppen.

Ha det bra. Och en varm och skön kväll.

 

Gillar

Kommentarer

 • 10 nov 2016 22:47
  Bella50

  Du grejar hela tiden...och blir lättare för var dag. Gött 👍

 • 11 nov 2016 09:00
  Arrietty

  Du får gärna redigera din rubrik för jag fattar faktiskt inte vad det är meningen att det ska stå, det brukar ju annars gå även om det blir korrfel... Iaf fattar jag att du gnetar på och står inför utmaningen att sköta dig utan fru ett tag. Av vad jag läst från dig tidigare bör envisheten vara en bra egenskap just för det.... lycka till!

   

   

 • 11 nov 2016 09:50

  Tyvärr är jag föd med ett talfel, som jag bar lider av när jag skriver, fick som barn lära mig att ljuda, gör jag det så stavar jag fel på många ord, är tvungen att lär mig de orden i minnet, fungerar inte alltid ser ofta felen någon dag senare. Men inte direkt då jag vet vad som det borde stå. Ja lider av det gör jag förstår engelska hyfsat men prata den, fungerar inte, svenska har jag så stort ordförråd så ingen märker orden jag byter ut. Var lite därför jag hamnade i den sitsen att vara mötesledare och kursledare som jag sysslat mycket med.

  En del av orsaken att jag bloggar med tvingar mig att hålla liv i skrivandet, och minna planer på eventuella memoarer.

  Har lite jag kan skriva om allt från kungens och Wachtmeister vilda ungdom har ett år kvar på mitt tystnads kontrakt, som jag skrev på sen kan jag lagligt skriv min version om politiskt mygel som jag stoppade. Eller det får dö med mig, är i nu läget erbjuden en bra slant för dem.

 • 11 nov 2016 10:16
  Arrietty

  Men hördu, för det allra mesta går det jättebra att gissa vad du egentligen hade tänkt skriva, jag hade tänkt mig att du kanske var lite dyslektiskt och det är ju helt okej, det går som sagt att läsa så skriv för bövelen skriv!

  Men jag undrar FORTFARANDE vad det egentligen skulle stå i rubrieken wink ?

 • 11 nov 2016 12:03

   

  Jag har legat under minna 5 kg som i månaden kört av den planerade vägen, men nu kan det fungera i alla fall så är uppe på banan (vägen som jag planerat) går jag ner 2,5 kg den här månaden har jag gått ner 40 kg på 8 månader, 5 kg i månaden var planen.

   

  Planerat att ha ordning på vikten till. Mars och vår fisket, och jag ska börja fixa vedboden. Har en bräda kvar på friggeboden nu, men räknar med att såga till den när värmen kommer. Nästa vecka.

   

  Halt ut fick dubba av stavarna för att kunna gå, funkade band fat staven, på den onda handen, gick bra, stor skillnad med dubbade stavar i halkan. Blev 45 min stavgång.

 • 11 nov 2016 12:17
  Bella50

  Vad spännande med dina memoarer...👍

  Du är en mångsysslare har jag förstått. 

  Jag brukar få tyda min brorsdotters mimande ( när hon är cuffad )  och ibland även talet...så oftast har jag inga problem med det alls. 

  Hon är en "ordpolis" och väldigt verbal...men när hon mimar och bokstaverar ger hon sig aldrig förrän man fattat just DET ord hon vill ha sagt....så då får man verkligen anstränga sig 😲😆😍 

  Hon är , som igår, cuffad ( tyst) p.g.a mkt  slem och  sväljsvårigheter , som gör att hon lätt sätter i halsen.

   

   

  Senast uppdaterad 11 nov 2016 12:18

 • 11 nov 2016 13:57

  Jag är mångsysslare, bilförsäljning och motorsåg i skogen är nåt jag undviker, motorsåg blev det i somras för att få in de eländiga träden i kaminen, så bilförsäljning kvar, hus har jag sålt, byggt, och kört traktorgrävare, och fotat, och gjort huskataloger, i stor skala med 30 olika hus i. Sabla göra med skalor och mått. Varit bas en sommar på ridläger med 20 tjejer, har med rid lite, men blev travhästar då jag blev för tung tränade lite sådana. Tog aldrig licens var meningen men tid var det ont om, köper och säljer fortfarand, allt ting. Men är i dagsläget mest elektronik och lite komponenter, har fortfarande tillgång till nåra grossister på elotrolik, så måste jobba lite på firma för att behålla dem, så behöver kränga varor för 50-150 tkr för att få fortsätta köpa, det här året går jag runt på. Är lite av vad jag sysslar med, vi har en konsult firma i dagsläget, förhandlar ofta fram bra pris och lösningar tar få nya kunder nu och de gamla verkar nöjda och återkommer. Har precis låtit två försäljare skrivare slagits om priset Minolta van och har en väldigt bra för färgtryck, skrev mina tidningar på en sån när vi tryckte den. Man hyr dem med full servis och betalar per utskrift blev ett kanon pris och 3 stora Minolta ska de ha, nu blir tryckerit lessna. Är häftiga maskiner man matar in filen och ut kommer en häftad tidning med en tjockare pärm om man ställer in den rätt.

  Men sån är jag nu är frukost brödet slut ska baka en limpa sen torka köttet som ska rökas i morgon, sen är det nog kväller.

   

Logga in för att skriva en kommentar.