icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
14 februari 2019 13:46
3

Tråkig dag i dag.

Tråkig dag i dag, första Ala hjärtans dag vi inte firar tillsammans på 24 år, är vår förlovningsdag, frugan är på konferens från torsdag och hela helgen. Fick hoppa av det var meningen jag skulle varit med, minna åderbrock är besvärliga gillar inte sitta i stolar nån längre stund. Varmt skönt ute och inne, med vad smutsigt det blir med hund nu, dags för dagens långpromenad. Sen ska grillen rengöras provade grilla fryst Alaskapolka filé som jag fått, det var ingen höjdare blev mycket som fastnade som fastnade, men tror det ser värre ut en vad det är brukar ta 2 minuter gör den ren, lite varmvatten och en mjuk svamp. Fisken blev god med picklad sås till, brukar kör fryst lax i den det syns inte en att jag grillat den så skillnad. Vet inte vad som är godast var en trevlig smak, tror jag lyfte grillen för tidigt därför den fastnade. Lax är fetare och blir klar fortare.

Isen börjar släppa på övre vägen finns kanter att gå på, men ta sig till postlådan i går var ett även tyr. Man fick kommendera hunden still, ta sats mot lådan sim huga tag i den, och när man skulle tillbaks var det sats som gällde och stan först i snön i diket och huga någon trädgren. Över levde och fick tag i posten. I dag blir det bilen den har fyra hjul, är sandat med nu. Ska till staden hunden och jag går till sjön så han får vara lös utan bilar.

Skulle tagit ut häcksaxen klippt häcken och mina syrener så de inte blommar, tanterna tyckt jag förstörde syrenerna 5 m höga buskar som inte blommade höll på rutna bort, kapade ner den till 1,5 dm och rev dän alla gamla löv som kväde dem. Nu har jag en tät häck som jag kan låta växa upp om jag vill, då förlorar grannen sjöutsikten, men är min tomt så jag gör som jag vill, frugan tål inte sirener, så häcken får nog bil upp i mot m men tät så i år blir den ner klift till 50 cm nästa år 60 nu är den tät och fin.

Häcken mot granen börjar se ut som en häck, men blir aldrig fin den var för förstörd när jag börjad med den, men sen jag tagit ner den med så börjar det likna en häck och ser skaplig ut förut såg det ut som snår.

Hund ut nu.

Sköt om er

ÖNSKAR en trevlig Alahjärtans dag heart

 

Gillar

Kommentarer

 • 14 februari 2019 14:10
  paloma

  Du får fira lite själv, och ta igen det när frugan kommer hem igen.

  Önskar dig också en trevlig Alla❤dag!

 • 14 februari 2019 20:41
  mosel

  Hoppas du haft en bra dag ändå och jag håller med övriga om att ni får ta igen dagen i efterskott när din fru kommer hem. Där jag befinner mig är det mycket snö men fy, vad halt ni har det, var försiktig så du/ni inte bryter benen.

 • 14 februari 2019 23:22
  Monqi

  Tack det samma trots att hon är på vift, får mysa till det extra sen då, gott att längta efter varandra ibland wink

  Låter som en läskig promenad till postlådan, tur att du vann och inte isen!

  Ja gamla risiga häckar är inte vackra, mår gott av att föryngras rejält och släppas upp med en bit i taget! Tampades med en liknande häck där jag bodde innan, tar ju några år innan man får resultat om den missköts innan, men till sist blir den fin!

  Ha det gott!

Logga in för att skriva en kommentar.