icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
9 juli 2016 23:53
5

Tog mig nåra Getingar i dag

Vilken dag gick upp tidigt svärmor kom och hjälpte mig måla klart fönsterna på altanen, och tvättade dem, blev riktigt trevligt och snyggt, hade inte tvätta dem sen jag byte vägg, tyckte det var bortkastat när de skulle målas. Jag och frun var på vedbacken och sågade upp all små trä som låg där, fixade i gång elsågen i väckan, vil inte såg med motersåg när jag är ensam, slipade kedjan i i veckan så den gick bra. Märker att man använde muskler som inte varit med på ett tag. Sen täckte jag av en vedhögen för att klyva den då hade jag hyresgäster, jag vräkte dem utan att få ett enda stick men kröp i en regnjacka, Getingbo stort som en handboll, och illa satt det inuti i en last pall, men fick bort det och ner i en sopp påse, lugnet åter ställt och frun kom tillbaks. Svetten rann ner i ögonen, men ved blev kluven och hamnade i vedboden. Blöt av svett ner och bada i sjön 21 grader, var skönt hem laga lunch sitta en stund på altanen villa behövde några timmar, sen ut på till ved högen och ta nya tag, mer svett som rann hade fem minuter kvar då började det ösregna, nu blev jag våt av regn med innan jag han få allt inställt och täckt. Hade precis fåt in traktorn då slutade det, nytt bad i sjön sen mat lagning igen, somnade en stund när vi skulle se på tve, det var min dag. Hoppas på uppe hål, blir nog två pass på vedbacken i morgon med. Får se vad min vikt gör kollad i dag måtten är oförändrade men kläderna är för stora igen, vågen stod på 125,3 kg irriterande når hg för mycket mot min lägsta vikt gått upp 4 hg. Jag orkar mycket mer nu så verkar som jag tränat till bakas lit muskler. Ha en bra kväll och morgondag.

 

Gillar

Kommentarer

 • 10 jul 2016 07:29
  Emmi11

  Oj, vad du jobbar och står i, och mycket blir gjort. Du måste försöka ta det lugnt emellanåt.

  Du och Bella är lika arbetsvilliga båda två - jobbar som små bävrar. Jag blir matt bara av att läsa om era bedrifterwink

  peppyes

 • 10 jul 2016 07:39
  Bella50

  Ha,ha...Emmi. Det är ju det bästa med viktnedgången, att man orkar hålla på...utan större besvär. Som nu ...att bara ta de där 2 kliven upp i husbilen , är en baggis😆👏

  Afkrut Jag har också en hög kluven ved som blivit liggande...och inte prioriterad.

  Den går ingenstans...

  Ha en bra söndag i livet ☀️👍

 • 10 jul 2016 09:08

  Min hög är inte kluven och liger direkt på backen, den måst bort och jag får spola ava  de nerdsta bitarn med vattenslang, den andra veden liger som den ska  på pallar den rutnar inte ,men ska in den med i vedbode till vintern. Så nu ut och motioner .

 • 10 jul 2016 09:11
  lejonell
  Bra jobbat, kul att känna att orken kommer tillbaka. Fantastisk vad kroppen kan hämta sig när den får rätt förutsättningar! Viktökningen beror nog bara på att du jobbar hårt så kroppen lagrar upp lite vätska i musklerna. Inget att bry sig om.
 • 10 jul 2016 09:37

  ner under 125 i dag smiley

Logga in för att skriva en kommentar.