icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
21 november 2017 11:28
3

TIPS PÅ VÅG Köpte billig bra våg, Viktkontrol nya vågen. Händer saker i skogen.

Jag köpte en våg åt svärmor på Lidel 249 kr, den går att köra på smart fon, då kund hon inte ens pröva den funkar att bara väga sig på utan smart fon. Skulle lämna tillbaks den, frugan behövde en bra våg kollade på märket på den och surfade då hade CDon röd prislapp på samma våg 750 kr vi testade den vägde på 100 gram lika som min gamla som har varit krönt (kontrollvägd med vikter samma som man kollar postens vågar med på företagen dyrt om de väger fel).

Gumman behåller vågen, dan efter strejkar min våg byter batteri i den, får lov stampa i gång den för att den ska starta. Köper en våg på Lidel nu i söndags åt mig, första vågen jag provat som fungerar med min kropp brukar aldrig få kontakt med fötterna. Den räknade ut mitt BMI så bra så den hamnar samma som min egen uträkning ligger mellan 23-24. Beroende på dag kan hamna lite under ibland, det intersanta den mäter vatten i kroppen, var med intressant då jag ofta känner när jag har det, plus muskelmassa. Första gången det stämmer med vad jag själv känner. Sen gillar jag när man kan kliva av och på vågen flera gånger och alltid få samma vikt. Bra pris 3 år garanti nöjd kund och inga hopp i min vikt beroende på våg byte. SLUT på reklamen.

Rapport: Vikten oförtjänt under 90 kg i morse 89,4 kg borde varit mer blev buss till Nyköping och bönemöte kalt han inte äta innan vi testade en ny pizzeria hade goda pizzor och en starköl var kalt ute behövde lite extra värme. Ja en lite bit saffrans kaka till kaffet på kvällen, och lunchen min egen SLO Cocker på kronhjort med potatis till blir nyttigare i dag då jag värmer potatisen, då krymper kolhydraterna med nästan hälften. Min tes inget socker, och inga tillsatser i maten då fungerar förbränningen, har efter lång tids användning av alovera jous läkt min tarmflora, och utan tillsatser förbättrades magens funktion mer. För 22 år sen var min mage i kaos magsår fickor på tarmen som man ville operera, akut tarmkatar med magknip så man låg på golvet och skrek, 5 magsår, och en sko kartong med pulver och flaskor talet som skulle röras i vatten sväljas varannan timme, alkohols som inte skulle dirkas, mjölk tålde jag inte alls, jamet vatten kund fungera, bäst var lättöl som jag inte skulle tåla alls. Får man ordning på magen så fungerar resten halsbränna får jag 3-4 gånger om året nu men det beror på mig själv och maten jag äter, gillar stark mate ibland, men även min mage kan protestera nån gång om jag blandar för mycket vitlök, rå lök, jalapeño och chili, men det är gott, även en av de få gånger mim fru inte gillar min lukt dan efter, men det gör inte batterierna häller brukar död det mesta även om omgivningen har magsjuka så med en sån kur klarar man sig.

OROANDE här ut i skogen har varit mycket inbrott i stugor och bilar runt om, såg en skum Volvo som vänd när han såg mig.

Ett problem till minder båten ligger i min trädgård ska ut och täcka den nu.

På onsdag kommer en kille och tittar på vad som behövs till vatten ledningen, han gör hela jobbet gräver och kopplar den köper med ut slag, så nu verkar det vara under kontroll, om han tar jobbet verkar så.

Bar billen som inte är under kontroll, min repratör får lov jobba övertid jobbar på däckfirma. Åkte bus till Nyköping i går kväll det fungerade det med kostar 24 kr för 3,6 mil är billigare en att åka bil. Blev lång väntan på bussen brukade ta mig 10 min till sopp tunna förut sen lite längre till bussen så räknad med 25 min att gå tog fyra minuter till sopptunnan och hade gått på 8 till bussen och då tyckte jag att jag bara gick i rask promenadtakt var ju halt, sen var bussen en kvart sen. Så min slutsats måste bli att jag nog mår rätt bra, är bara öga och hand som krånglar.

Ser skriva på mrgonen blev lite lång var roligt se.

Ha en fin dag här sprakar brasan varmt inne nu, mat sen båttäckning.

Gillar

Kommentarer

 • 21 nov 2017 11:41
  Bella50

  Bäst att passa på när du ser klarare. Mycket på din agenda numera. Bra vikt.. grattis. 👏👏👍

 • 21 nov 2017 13:32
  Arrietty

  Ah – Lidl... där köpte jag en laddningsbar borrmaskin som är ett av de bästa verktygen jag någonsin skaffat. OK för att det ena batteriet inte längre går att ladda men vakulan, jag har ju haft den i mer än tio år och den har fått jobba!

  Nu är jag rätt nöjd med min Beuhrer (rätt så dyr vill jag minnas) med tillhörande app fast jag använder den mest för att spionera på dottern eftersom jag just nu inte väger mig, vad hon inte vet är att hennes vägningar går in i min app under "okänd". Det lilla livet pendlar mellan 60-62 kg, 178 cm lång,ack, där skulle man vara. Fast Beuhrern har aldrig levererat de tlovade fettprocenten, å andra sidan hag jag googlat mig till att vanliga vågar inte klarar det korrekt oavsett hur dyra de var. Och kvar ute i förrådet står den gamla ärvda balansbadrumsvågen som väger säkert 20 kilo och som visar på grammet.... men det är roligare med en app!

 • 21 nov 2017 21:56

  Är med förvånad att den litger såbrapå den fetprosent som jag fått förut men det intresanta är ju om den förändras och även muskelmassan, vatnet i kroppen har verkade med stämma med min egen uppfattning. Gilar inte vågar med appar men den impade på mig, de har med av de bästa blodtrycksmansketterna säger en av minna väner som jobbar med sånt till bra pris svärmor är nöjd med den jag köpte åt henne.

  Första vågen som jag brovat som klarat mig.

Logga in för att skriva en kommentar.