icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
6 mars 2019 09:21
7

Tiden räcker alldrig till

 

Hur jag en gör får jag tidsbrist, jag köpte ett hus 2013 i december med en tomt som var en djungel, man såg inte ens vattnet. Har tagit en sida på gränsen pär år, varit många stora träd så haft hjälp att såga ner dem, i omgångar, blev en 70 släpkärror med ris fulla med spännband. Det sista åren har jag tagit riset i konpostkvarnen har fåt ihop en 15-20 kubik flis som jag fyllt ut på tomten och lite promenadstigar med. Det sista hjälpt gran mig med föra året han fick i kul 2 trän på 2,5 timme, i fredags vid 7 ilsknade jag till på det sista och drog i gång motorsågen hade en egen nu, resten av träden åkte ner på 2,5 timme, kvistade och klara. Men det blev massor av ved och ris det försvinner inte lika fort, kapade ved och travade och flisade grenar i 7 timmar i söndags, men har nog 2 dagars jobb kvar. Det ligger på grannens tomt, en del av träden stod på hems tomt som jag tog. Så det är ok men hon är sjuk så jag måste få bort riset för den 21 då jag opererar ögonen, och vädret är inte lovande. Sen har jag röjt allt som ska röjas, nu är det bar lite gräsmattor, och ett vildvuxet land med bara träd rötter i att få ordning på. Sen hus som ska målas och underhållas ett kök som inte är klart så jobb finns det.

Vikte ska ner nu börjar bli irriterande, har titta på en forskares rapport om vikt då har jag svåraste tiden nu för att hålla vikten, för kroppen försöker ta till baks den gamla vikten och äter man lika mycket som förut går man upp i alla fall och man blir hungrig. Det stämmer nu för jag äter samma mat men går inte ner i vikt som jag ska nu.

Sen får man inte steka i olja, bara olivolja alla andra oljor som hetas upp är cancerframkallande de här forskarna brukar veta vad de talar om, och man ska undvika processad mat som korv och sånt som är för finfördelad.

Dags ut med sågen, får se om armen håller, har problem med en axel. Operationen är gråstarr får inte gör något tungt på några veckor.

Några bilder på mitt jobb.

HA det bra.

72a15353-8dcb-44cb-8312-b93573b5e9a7.jpgf5c74559-5fa2-4ce1-b7d7-c19f154fa0b3.jpg

1bcc874f-7866-4568-8951-589286d3d3b9.jpg

är två olika ställen en på min tomt och en på grannens

Kommentarer

 • 6 mars 2019 09:40
  ulla165

  Ojdå!😱 Du har att göra! Hoppas att axeln håller!

 • 6 mars 2019 09:43
  aregnisw

  Säger som Ulla du har mycket att göra lycka till men var rädd om dig oxå 

 • 6 mars 2019 10:11
  Arrietty

  Ojoj, kroppsarbete som heter duga – MEN fördelen är förstås att det verkligen syns att man gjort något!

  Vet inte hur många kilon du dragit på dig men håller tummarna för att du får ordning även på det.

 • 6 mars 2019 13:05
  MagganD

  Håller med ovanstående; verkligen ett hårt, tidskrävande arbete! Ta hand om axeln så bra du kan!

  Båda mina föräldrar är opererade för starr med väldigt goda resultat, det är väl nästan att räkna som en "lätt operation" idag. Det går säkert jättebra!

  Du bor i alla fall i en kommun med mycket vackra vyer... *ler brett*  Själv bor jag i stan (om nu Flen är att beteckna som något mer än ett samhälle... *skrattar*), och är nyinflyttad sedan ett drygt halvår. Vi trivs gott!

 • 6 mars 2019 13:31

  Jag bor vackert, tillhör Flens kommun, Har 3,6 mil till Nyköping 2,4 till Katrineholm, 2,3 till Flen mitt närmaste samhälle är Bettna. Flen liger med vackert, men dyrt handla där, billigast är Katrineholm. Men Netto i Flen har bra priser.

  Omslag i vädret kalt inne 16,8 grader, värmepumpen brukar klara 10-15 minusgrader ina den sakar så mycket men upp i 19,7 nu efter en tändning i kaminen, bör ha 22 efter nästa laddning.

  Gick bra att såga med min axel, är trött nu efter allt bockande, men all ved hemma och upptravad nu, bara en eller 2 dagars jobb kar med allt ris men är mycket långt ris det går fort i kvarnen,

  Ögonoperationer tar 10 min 15 min ina att vänta på bedövningen. Värst är det för nacken, har opererat gula fläcken och grå star på vänster öga, men det börjar krångla lite igen så förhoppningsvis är det bara efterstarr, brukar ta 5 minuter få fixat, sen lider jag av torra ögon så det krånglar till livet.

 • 6 mars 2019 19:37
  paloma

  Vikten verkar vara lurig när man har hållit den några år, då försöker den återta den gamla vikten. Jag gör också som jag brukade göra, men ändå får jag inte bort några envisa kg.

  Vi måste kanske acceptera en lite högre vikt som vi kan hålla, istället för att kämpa och vara missnöjda med det vi har.

  Jag höjde min målvikt med två kg för att det var bättre för min sinnesro, jag ligger fortfarande kring 24 i BMI och tycker det känns bra så här också.

  Du får vara rädd om dig med allt jobb du gör🙂

 • 6 mars 2019 19:54

  Jag mår bra med den vikten jag har men ena knät och åderbrocken blir lite gringa så, ska ta mig i kragen och senka mig nåra kg, jag äter bra mat så det är inte problemet, utan jag gillar att ha ett par kg extra nu på vintern och slippa frysa är så skönt att kunna jobba ute utan de problemen, jag har fåt till baks en del underhuds fett som jag i början hade fel kost för, så brände förmycket av allt fett. Nu äter jag en fetrikare kost, och lite för mycket sitrus har inte gillat dem förut men i år var det gott, Men mandrinerna börjar bli dåliga så då fårvi äta viltköt med grönsaker igen så går vikten ner.

Logga in för att skriva en kommentar.