icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
5 juni 2017 23:57
5

Tiden och livet springer på hinner som vanligt inte med.

 

 

Hej alla som ni märkt har jag inte varit så aktiv ett tag, men maten och vikten fungerar, har friflyget en del. Har inte hunnit med att skriva alla dagar. Men kolar vikten varje morgon, så har stenkoll fortfarande, har gåt ner till 300 kcal under rekomunderat in tag, det tråkiga är att jag inte hunnit med så mycket motion, och bar fiskat 2 gånger.

Är fortfarande kökets ombyggnad som spökar, allt tar sådan tid, byggt om förrådet invändigt, ska flyta ut minna skruvar och lite billiga verktyg dit, nu när köket är klart till förrådet, och allt anat som jag inte behöver ha inne. Det krävde en massa hyllor, för att få plats, men sortering och iordningställande med givna platser för sakerna tar tid.

Har förhandlat klart med försäkringsbolaget, fick sparka min handläggare, väntade ut honom och sen tog jag chefen, och fick en duktig erfaren kille, inga ålders avdrag, hade mycket plus på fötterna då första killen inte sagt något, vad vi fick göra. Skönt att få det av klarat både han och jag viste vad vi bolade med för siffror, fick resan till Stockholm betald och den högre strömförbrukningen, det enda som jag fick stå för är självrisken mycket nöjd med resultatet.

Midsommaren kommer fort gästrummet börjar vara tingat. Sen måste jag göra om frige boden med innan jag får ordning i huset behövs några kvadrat meter hyllor till där med.

Har köpt grovt virke för att bygga fäste till den stående markisen väger 35 kg och 140 cm hög och skruvas bar i nereiden är en utmaning.

Var ner under 23 i BMI ligger i dag på morgonen på 89 kg, blev ett dyrt slut på nergången gick ner ne storlek till i kläder när magen försvann. Nu reagerar folk när de ser mig börjar se väldigt smal ut har figursyda skjortor nu som inte döljer något och slimad T-tröjorför det är roligt. Garderoben nästan fixad behöver några lagom stora arbetsskjortor.

Trivs med denna vikt så räknar med att hålla mig strax under 90 kg nu och kroppen verkar rätt stabil där nu, ger den lite mer fett att jobba med, och mycket långsamma kolhydrater så jag inte tappar mer ända verkar fungera tog 10 cm till av midjan därför jag fick för nya garderoben, använder Large nu.

Nästan allt är bra utom en dunder förkylning som slagit ut gumman helt med hög feber, och är på mig nu känns som jag med har feber och riktigt ont i halsen, har gjort en slow cook med kronhjort och vildsvins kött som är klar till lunch i morgon. Blir några fina middagar om jag blir sjuk med.

Ha det bra alla läser vad ni skriver i mobilen då ögonen fungerar ett tag bara vänta på gråstaren nu den ska var dags operera i augusti enligt doktorn, kommer fort efter denna operationen, så inga nya glasögon på länge.

God natt alla ska sova nu och hoppas på att jag mår bättre i morgon måste klippa gräset då. Gösen verkar få vänta på mig.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 6 jun 2017 08:12
  paloma

  Du måste vila lite, annars släpper inte förkylningen.

  Krya på digsmiley

 • 6 jun 2017 08:17
  Bella50

  Efterlängtad lägesrapport. Krya på dig ...och gumman.👍

 • 6 jun 2017 08:27
  pralin

  ja krya på dej, Som sagt jobba inte ihjäl dej. Ha  en  fin dag 

 • 6 jun 2017 09:10
  aregnisw

  Krya på dig nu och vila lite nu du jobbar ju jämt så mycket smiley

 • 6 jun 2017 09:34

  Det är naturligt förmig att vara lite i farten, jobtakten har varit låg då det är väldigt lite tungt jobb och väldigt mycket plockande.

  Bar förkylningen som stör, och markisen som jag inte får till fästena bra på men det brukar lösa sig under resans gång, problemet är att den är så tung att jag inte klarar det ensam, även om jag var friska måst hållas uppe när man fäster den. blir en 50-60 kg hålla lite för tungt även om man är två. så får bygga lite stälning med.

  Har nån sett en stånde markis på 140 cm hög och 300 cm utdrag på varje sida är tunga grejor.

  Senast uppdaterad 9 jun 2017 06:28

Logga in för att skriva en kommentar.