icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
5 april 2017 21:41
1

Tänk det fins alltid mer jobb en vad man hinner med.

Dagen börjad som vanligt tidigt, såg tänkte lite fel kom 40 min förtidigt till besiktningen, men fick en koppkaffe och bilen besiktigad direkt, när man säger att det inte är någon panik har tid på mig, blir folk tvärt om, det går undan ingen anmärkning, men bromsarna måste snart renoveras ingen nyhet men en damask var oljig är oroväckande. Måste kollas upp, bromsarna är en del byte oken bak har en felkonstruktion brukar komma vid 10-12 tusen mil, de blir sneda är enda standar felet på C5. Var 8-9 besiktningen utan anmärkning.

Sen hem koppla släpkärran på bilen, ingen polis vaken som tur var, hade nog överlass räknade med en 400 kg för mycket last var så välpackat att det inte såg så mycket ut. Sen hade snickarens hjälpare lag paper och bitar av underläget till Pergo löst är ju kälsortering på tippen. Ville plåsa om kring fick en soppsäck full. Tog väldigt lån tid lasta av, hem fylla en kärra med soppsäckar och lite gammalt virke. Får en halv kärra med soppor till plus en spisel. Åkte hemifrån halv 7 och kom in hemma igen vid 4 men had varit hemma och lastat en kärra utan att gå in, sen handlat med på många ställen.

Köket är nu monterat och klart allt fungerar, är lite omkopplingar av det gamla på elen kvar och en frostvakt ska ut genom golvet, men den har ett färdigt rör, sen tapeseringen och lister kvar. Men med det tror jag att jag håller min bjudet ganska bra, kan hamna under om slutet går bra, så blir nog 2 markiser till kök och sovrum med.

I morgon ska alla blommor ut, kom inte åt dem förut var ett berg av soppor för, har med laddat traktor batteriet. Så planen är att starta den i morgon och att kratta bort gruset från gräsmattan.

Bilderna måste tas i dags ljus. Kommer.

 

 

 

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 5 apr 2017 22:46
    Bella50

    Spännande 👍

Logga in för att skriva en kommentar.