icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
5 december 2019 12:11

Svårigheter i Stugan livet är aldrig enkelt.

Tänk vad enkelt matlagningen är när man har vatten i kranen som man tar för givet och en toalett som bara är att spola.

Jag växte upp med kallvatten inne de första åren och dass ute där var det aldrig kö på vintern, på sommaren lästes det mycket där ut men fans 3 stycken så oftast plats. Av nå underlig anledning lades det alltid ut serietidningar på dass. Var 3 hushåll som delade på dem.

Tänk hur det hade varit att bär hem allt vatten.

Jag har lite vatten på morgonen och lite på kvällen. Behöver inte bär hem vatten nu. Men det är jobbigt med matlagningen brukar lag riktig mat och då blir det disk. Nu får man laga med så lite disk som mögligt. Går kör en diskmaskin på onsdagskväll då vi har 2 timmar vatten. Ska hinna duscha då med, de andra kvällar får det bli gammaldags kattvätt som gäller.

Hoppas de hittar läckan så jag har vatten i jul ska lag en del mat är det tänkt. Besvärligt när man inte kan etsa stekpannorna.

Som sagt var jag klar mig rätt bra är bar lite gnällig, sen jag var hos läkaren krånglar magen efter det han var där och tryckte så något är inte bra.

Dags ta ut hunden på en promenad, undra om jag behöver koppla honom så han inte blåser bort, var lite elakt sagt han är en Weimaraner så väger 30–40 kg han gå alltid utan koppel här hoc mig. Kan hålla honom med rösten även när han ställer min fasantupp som är här varje dag, då blir han lite sur på mig att han inte får jaga.

Ha det bra ut i stormen det tjuter i skorstenen så man behöver hörsel skydd.

 

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.