icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
17 March 2017 21:05
1

Stressad och svart blev det.

 

Snickaren kom sent, var tvungen försäkrings besikta bilen, han har kört på ett stort vildsvin, galten dog han klarade sig oskadd, men bilen fick en rejäl buggla på kofångaren. Tur det är en hög och stor skåpvang grisar är hårda.

Vi panelade hallen där proppskåpet sitter fick lyfta på höljet, för att få panel under när man rörde vid skåpet blinkade lyset. En jord sladd låg löst till jordfelsbrytaren, skruvad fast den och skulle tända lyset på tovan då gick säkringen, samtidigt stiftade snickaren panel, vibrerade bra i väggen, vi hittade inte felet enkelt, samtidigt började det lukta brandrök, man blev lite misstänksam och gick och sniffade försökte hitta var, till sist börjad det lukta mer, då är det snickarens barrikader som går varm som står ute på trappen. Där försvann tiden vi hade, snickare skulle ha slutat en timme tidigare, och ville inte börja mäta i elskåpet då de inte är ryckfria från bältrosen i det området med armarna högt, Är varnad för elstötar med mitt flimmer. Så får sova i mörker utan värmeelement och el filt, får bli en omkopling med en skarvsladd in i sovrummet till lampan och el filten.

Min gamla kompis kommer i morgon han är bättre en mig på att dra el, vi har fixat många problem i hopp för i värden, han har fortsatt med det, och dragit om elen i flera hus på sista tiden.

Men koppla av en kväll utan nya problem att lösa går vist inte, Diskmaskin fungerar hällen är på plats är en Electrolux tillverkad häll, troligen ugnen med, så borde var bra grejor, diskmaskinen verkar var samma som Electrolux dyraste, den förbrukar samma vatten mängd, 7,5 liter på en disk, och energisnål hur nu det är mjöligt att få disken ren. Spel och ung behöver bara ström så fungera de. Led ramperna han vi inte montera har el till den ena den andra får vi fixa fram till, så monterar snickaren den med han kan allt är som sin far han kallades Bettna fixaren, fräste panel till att lagga bilar och traktorer. Men hallen blir snygg med bomulls färgad pärlspont, är så mycket på vägarna så blir inte så stora ytor synliga, Fattas fortfarande 2 bänkskivor och ledramper, plus alla handtag på dörrarna och lådor.

Dags bär lit grejor från hallen nu eller i morgon. Skule var smart och dra en skarvsladd till sovrummet bar ta stikpropen ur väggen, NU blev det natter i hela huset säkringen gick, ska man kunna fåt kortslutning i ett rum dör ingen var värkar långsökt men stick prop ur och säkringen håller, har hur mycket packade kartonger som häst i någon är mit mätinstrument. Så jag kan felsöka nu börjar jag bli ireterad har hålit mig i lung länge nu men detta var droppen, spikarna när det var glapt i elsentralen drog sönder ladaren till datorn så kör på reserven nu och letat reda på ett spik skyd de koplade om när det lekte sist så hade inget på den här sidan bordet men TV och stor datorn har var slarvit av mig när jag har ett ligande.

Någon vet vad det är som blommar med som tun bomull på kvistarna lika hög som mig fans någon längre, växer vid sjökanten

Försökte ta en bild i blåsten.

En trevlig kväll önkar jag er alla.

 a73b41fc-fc28-4308-825a-44918cb03c3b.jpg

602623f2-89af-4dd9-b794-2abccdd050e1.jpg

Svår se är som man dragit med bomull och lite fastnat på kvistarna.

Gillar

Kommentarer

  • 17 Mar 2017 22:56
    Bella50

    Hoppas inte elen blir ett bestående bekymmer nu bara. 😬

Logga in för att skriva en kommentar.