icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
14 juni 2017 23:10
4

Stolt och nöjd gubbe.

Rethostan är jobbig, men tog en vargtass, och sov en 3 timmar, i natt sen en miss i morse glömde all medicin. Först ner städa och tömma båten får björkpollen i den , lärd mig föra året halkade och gjorde mig illa så städade bort det.

Sen ut med röj sågen vid 8, körde två timmar fram till kaffe vid 10 20 min paus sen jobba 2 tim till lunch, så fortsatte dagen till 18. Då hade jag midsommar röjt allt klart. FÖRRA året tog det mig en vecka att orka röja allt, nu på en dag och inte ens trött, blev ägg och sil med potatis. Klockan 19 åkte grannen och jag på sjön fiskade blev bara några abborrar. Som grannen röker. Kom hen halvelva så man kan säga en intensiv dag. Hade jag tagit hjärtmedsinen hade jag aldrig orkat en halvtimme efter jag tagit den blev jag tröt, och fick ont i kroppen. Dags byta ut den mot naturmedicin med, risk jag får byta ut läkaren med då.

Är hund vakt i morgon vill inte köra röj såg när jag har honom därför jag stressad på lite, kratta upp det fungerar bra med vovven. Krattan är inte farlig för honom så då kan han vara med, med röj såg hade han fåt sitta i buren för att vara skyddad.

Ska duscha och sova nu Anton kommer 6 i morgon. Verkar bli, några kubik, med gräs att köra bort så morgondagen blir mycket jobb.

God natt från en trött men nöjd gubbe, på 87 kg om någon undrar.

Gillar

Kommentarer

 • 14 jun 2017 23:39
  marre64

  Visst är det roligt när man märker hur mycket mer man orkar nu när man gått ner i vikt 😀👍🏼

  Bra jobbat idag. Du håller din vikt fint, grattis 👏🏼👏🏼

 • 15 jun 2017 07:26
  paloma

  Du jobbar inte för hårt nu när du varit förkyld?

  Grattis till viktenyes

 • 15 jun 2017 08:16
  Bella50

  Vilken ork du har. Känns väl gött . Grattis 👏👏😆

 • 15 jun 2017 09:20
  Tita

  Grattis du har varit otrolig med din viktnedgång!!👍👍👍👍

Logga in för att skriva en kommentar.