icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
21 november 2016 18:05
3

Stark mix influensavaccinet i år.

Lyckades gör en trippel i dag, på Kulbergsakasjukhuset, först varanprov, sen en ortopedtekniska för att få en ny skena till handen denna håller inte, sen lyckades jag flörta till mig influensavaccinet som är dropp in på i morgon eftermiddag, ska byta olja på automaten i morgon så får jag se om den blir gladare, vil rusa och knycka den första växlingen när den stått länge. Så är i fel stad då.

Jag ville röra lite på mig, så tog det sist i trädgården, kaprifol var riktigt jobbigt, bocka sig upp och ner hela tiden, har rötter i båda ändar på stammen, har växt sen böjt sig i en stor båge sen har toppen slagit rot, vick stå och klippa en massa som låg utmed backen där röj sågen missat.

Blev dålig började må pyton huvudvärk och kändes som jag hade feber, gjorde klart det sista i alla fall och körde bort sista lasset lister och gräsmatas röjning. Sen kom jag på tog vaccinet mot influensa det jag kände av, kom tidigt i år, eller för att jag jobbade rätt hårt vart många böjningar i timmen.

Men är jätte nöjd de andra åren har jag bar planerat vad jag skulle villa röja upp, i år har jag gjort det plus lite extra.

Ett röjnings jobb återstår i år resan upp tallriset.

Nu kom min kompis vi ska göra soppa.

Sista lasert frå trädgåeds röjningen.

 

7e4d93cf-e334-4c55-a6c2-5f2478feb578.jpg

 

Ha en fin kväll.

Gillar

Kommentarer

 • 21 nov 2016 21:07
  Bella50

  Tänk till våren...då är det redan röjt överallt. Toppen 👏👏

 • 21 nov 2016 21:49

  Var för mycket talbar på gräsmattan, hade fåt snömögel, med löven kört bort 4,5 sådana kärror fulla med talbar från gräsmattan och altanen var med fulla av dem, därför tallarna åkte. Har att städa upp efter tallarna blir många lass med den lilla röda, men den gör mycket nytta.

   

   

 • 22 nov 2016 10:02
  Donnina

  Vilken söt liten fyrhjuling, eller vad den kallas, du har! Med en minikärra till, precis en sån skulle jag behöva/vilja ha. Måste nog försöka hitta en liten begagnad fyrhjuling så smånigom, det skulle underlätta varutransporter från kajen och skräpkörning mm. Risken är att jag blir för lat och bara åker i st. f. att använda benen.

  Himmel vad du har jobbat med trädfällning och räfsning och röjning! Inte konstigt att din handskena inte höll.. Ta det lite lugnt mellan varven! yes

Logga in för att skriva en kommentar.