icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
6 februari 2017 21:37
6

Spänningen stiger igen etapp 2 startar.

Hålet i golvet stiger mot sitt slut, Skadeteknik var och mätte i dag det är tort säger han, bara sätta igen hålet, Problem två går det komma åt vatten ledningen genom hålet, helst byta biten upp så man får i en värmeslinga, i annat fall verkligen komma åt att isolera slangen så den inte fryser, det är det stora problemet, går det åt skogen måste jag ha hit en grävare och det blir först i vår när tjälen släppt, är mardrömsscenariot, hoppas värkligen slippa det är ny slang som gäller eda till avstängningen i så fall 27-28 meter gräva. Många tusen fattigare, tro inte jag kan köra de nya grävarna har knappt kört med joystick var reglage i bägge händerna 4 spakar i varje näve när man hade rotor på skopan och sväng med fötterna när jag körde, var längesedan, de maskinerna är antika i dag, grävde ur källare grunder på helgerna på den tiden, extrapengar ägaren fixade jobben, jag fick pengar för det, och ägaren knäade på maskinen även på helgerna. Fick låna den när jag behövde.

Men går det att fixa till så vattnet inte fryser, så bör golvet bli lagat i veckan. Sen ska ett lager Pergo på. Efter det ska alla varor beställas hem för då har jag ett golv att ställa på.

Förhopnings vis är jag överens med försäkringsbolaget. Men det är tveksamt med den här killen, men vi får se.

Frugan så förkyld så hon har tappat rösten så allt ligger på mig, just nu i dag känns det som jag tappat sugen men värden är ju full av tappade sugar, får hopas på nya krafter i morgon och nya fångster i natt. Snart ska förhopnings fullt mössen var utestängda nu har de retat mig för mycket så nu ska jag desarmera dem en del, ska fixa lite glykolbad åt dem som inte fryser, vipp stickan är ju laglig igen med EU. I hinken får det plats många och inte luktar de häller. De dör fort en droppe glykol så är det färdigt. Vi har levt lite så låter mössen bil mig, så blundar jag för dem, men kliva in objuden var droppen, så nu går jag i mus krig, hittade fult av bon i vedboden med.

Ytterligare en gång man känner det håller på att bli för mycket, men hur backar man ur en sådan här situation, när man siter mitt i den. Är tydligen väldigt bra på att leva mitt liv under press, är det inte någon idiot som försöker skjut på mig, mitt gamla liv, men rätt stressande det med, men då knäade man feta stålar för riskerna, men en vatten läcka blir man ju bar kalomfötterna av. Som sagt vad vill man tillbaks dit igen för lite bra stålar, min gamla jobbar kompis har ett jobb åt mig betalar köket om man klara det. Men han är ensam frun har lämnat honom, tror han har dödslängtan nu verkar så på riskerna han tar. Så väntar på våren och siter under min björk och luktar på blommorna, för eken är ju borta nu.

Gillar

Kommentarer

 • 6 feb 2017 22:03
  Bella50

  Det var en del funderingar detta 😬 Jag trodde vippfällan var olaglig...har en liggande här.

  hjälpte inte din elektroniska musskrämmare ?

  Senast uppdaterad 6 feb 2017 22:04

 • 6 feb 2017 22:54

  Bella skogsmössen gick i fällan som stod en decimeter i från den, så de måste var tondöva, men inte set en husmus bara skogsmöss vet granen på andra sidan vägen hade husmöss: Vippfällan var olaglig men, med EU så blev den laglig och säljs av foder affären som grangården 59 kr köpt en orkad inte gör någon, men blev besviken min glykol frös så de stackar mössen fick bar järnskakning när de trillad i, sen hoppade de ur hinken bar spåren kvar.

   

   

 • 7 feb 2017 05:59
  Arrietty

  Nu får jag säga tack Afkrut när till och med en seging som du vädrar lite missmod så inser jag att februari nog är en svår månad... januari gick alldeles lysande och jag ångar på i februari men plötsligt är lusten och optimismen borta och jag undrar vad det ska tjäna till? Nu backar jag från mig själv och tänker att det nog bara är februaritristess som härskar, snart är det mars och hoppet om vår kan börja tas på allvar. Jag tycker verkligen inte om vintern! Och nu har den enligt mig pågått för länge... under min diskbänk är det tyst och inga hål i kompostpåsen... mod och styrka skickar jag till dig, det blir som det ska och alltid blir det något!

 • 7 feb 2017 11:17

  Arrietty det är en kamp vi nog alla för, jag har nog testa den för många gånger redan, fick min först dom vid 16, fick jag se när jag fick tag i mitt läkarintyg till mönstringen, låg medveslös på lasarettet då, där stod att patienten med störst sannolikt inte skulle överleva, och skulle han det så var tungt arbete uteslutet. Kom ut från sjukhuset efter 6 veckor, fattig som en kyrk råtta, var hö skörd, lyckades släpa mig upp på en traktor jobba några timmar sen fick de kör hem mig gick lite längre för varje dag, orkade inte gå hem på lunchen så blev traktor till dörren liga en timme sen köra igen, tog några veckor sen var det 12 timmars arbetes dag igen, och pengarna började komma tillbaks.

  Sen har jag sjuknat igen på annat sätt med sån verka så jag tuppat av blivet dömd till att sitta i rullstol efter jag överlevt detta med (mycket mirakel och gud).

   Så nya ambulans färd misstänkt järnblödning, men läkarna hade fel igen, utmatning kronisk bihåleinflammation, utslaget immunförsvar. Med mera vaknar några dagar senar i en säng med läkare som säger att min kropp lagt av, inget fungera som det ska, 40 graders feber, bar vaken små stunder. Mång ber för mig, fru säger åt mig att jag skul bara våg försöka dö från henne. Så det tordes jag inte.

  Har inte mycket ork men börjar var på benen igen och åkrar gå lite dan igen och blir starkare, men har ett kraftigt hjärtflimer som slår ut mig helt ibland, men varefter krafterna kommer så blir det kontolerbart.

  Ny ambulans färd med hjärtproblem på grund av feber över 40, hamnar 4 veckor på isoleringen i Huddinge tappar en 8-9 dagar svävar mellan liv och död trolig blodförgiftning en tand operas bort tro inte det var den men den enda orsaken de hittade.

  Vid alla dessa tillfällen har jag fåt en massa näringslösning och kommit ut med över vikt.

  Så deppigt vet jag vad det är, sen har jag kört i med motorcykel när jag tävlat, Där för jag har ett utslitet knä varit beroende av kryckor i 3 år, men lyckas träna upp det nu så det klarar en timmes stav gång, försökt mörda mig nästan lyckas, gick åt 12 styng,

  Man får en annan bild av livet nu, tittar på mitt vatten varje morgon och allt jag panerar och gör räknar jag med ska trygga gummans ålderdom som en extra pensionsförsäkring räknar med att jag med hus och lägen het så går hon några miljoner i plus vid en försäljning, plus hon är enda barnet till svärmor. Som siter i en betald 3 miljoners villa.

  Men blir deppad av lågtryck, och vet jag lever på lånad tid, min kropp är för sliten, inget som kom som en överraskning, har levt hårt trots alla problem, räknade inte med att leva efter 50. Men blev kär ställd till det.

  Så alla dagar är inte så roliga, men en sån här dag med sol över sjön vill man inte missa.

 • 7 feb 2017 16:59
  Bella50

  All heder till dig som "lurat" döden så många gånger...och nu har en mysig fru att längta till och mysa med. 😍👍

  Kommer tid kommer råd...och du är ju en uppfinnar-Jocke. 👏

 • 7 feb 2017 17:20

  Orken böejar tryta, börjar uppskatta att bar sitta njuta av det vackra, har aldrig kunat det för var alltid tvungen att gör något, när vi var ute och badadade, och alla låg och solade fiskade jag, är först nu jag sitta still njuta, men inte sola ja ärligt så blir det nog inte så långa stunder som min fru säger, hon som siter inlindad i filt tidigt på våren och tittar på vattnet, jag siter järna på det, med ett spö i händerna.

  .

Logga in för att skriva en kommentar.