icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
9 september 2016 21:54
3

SopMaker nästan gratis nu

Hej en kortis köpte en Anderson SupMaker bed 5 programlägen gör 1,5 l soppa på 25min, den slätaste soppan jag ätit. Kostade bara 200 kr. NU har Netont sängt priset till 99 Kr bestälde en till gumman och kompisen, är frakt frit om man hämtar den vid sit postobud. Gumman vill ha soppa varje gån hon kommit ner sen jag köpte den, LadeG hae en del goda resept till den, var därför jag köpte den lät så gott och det är det, Bara hacka ner i cm stora bitar trycka på knappen slät soppa som på resturan, är fasinerad, en el pryl i rostfrit billigare en en kastrull.

Sov got och ha en bra kväll,

Gillar

Kommentarer

 • 9 sep 2016 22:30
  Bella50

  Ta ett foto på manicken. Jag älskar oxå soppa.

  By the way....Jag är inte imponerad av den Airfryer vi köpte.

  Har " klagat" hos Philips. Får väl se vad dom svarar.

  mitt argument är vilseledande reklam. Hur jag än gör får jag inte bättre resultat än i vanlig ugn...😬 Vad är vitsen då ?

 • 9 sep 2016 22:51

  Gå in på Netonnet och sök på SopMaker så ser du den, tycker med Philips är fel ute deras är lite mer multimaskin och klarar inte det jag älskar och fru gyllenbruna frasiga pommes måste erkänna det är det jag kör mest, men min är bäst på strips och rotsaker, panerat funkar om jag fryser det men jag kombinerar dem halogen ungen och min artickfry då blir det perfekt kompisen har bägge han gör en masa snaks

  Senast uppdaterad 10 sep 2016 19:22

 • 10 sep 2016 09:05
  Lovis

  Det låter ju fantastiskt! Jag skall nog köra in till Helsingborg idag och kolla om de har ett par likadana skor som jag köpte i Hyllinge i förrgår, men i knallrosa. Då kan jag passa på att köra in om Netonnet. Skulle ju vara perfekt nu till höst/vinter då rotsaker är billiga.

Logga in för att skriva en kommentar.