icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
11 december 2016 19:46
5

Snöskotning, på banan igen.

50 min. snöskotning det skulle ge 557 kcal har svårt att tro att jag jobbat i hopp 557 kcal på det, blev inte en svettig i pannan, men ser ut som jag röjt en fotbolsplan från 15 cm. blötsnö. Tungt var det är räd det ska frysa fast där för jag tagit bort så mycket ska ha plats för fyra bilar i jul och även plats att vända.

Det bästa är att knät verkar läka i hopp, kändes hyfsat blir nog hundpromenad i morgon, handen fungerar om jag inte använder tummen, och utan skenan fungerar den inte alls, den oroar mig en kompis skadade sig lika dant han blir inte bra, har röntgat den 2 gånger nu, han är ju bar 40 så då jobbar läkarna lite hårdare.

Vågen visade ner i dag med i den här takten kan det gå denna månad, är 4,1 kg. kvar för att klara 5 kg. i månaden. Men borde inte bli så många kg. kvar för att gå mål i Januari. Nuvarande vikt 106,1 kg. gått ner 40,9 kg.

Mat lagningen har börjat flyta på och roligt laga mat igen, och verkar bli gott säger de som får prova. Men dålig på att använda recept igen, men bra på att lag med mycket protein och efter som jag räknar kalorier, pasta såsen blev 6 portioner, rejäla portioner man kund äta sig riktigt mätt 590 kg. Då blev jag riktigt mätt, lade portions storlek, för att passa min mat planering, men mn kund ledigt minskat 50 gr. pasta.

Siter nu att funderar på någon form av porterstek kal tun skivad till julbordet. På vildsvin eller kronhjort, vildsvin är lockande har aldrig gjort det, kronhjort blir gott, jag gillar det men gumman gilar inte stekar.

Ha en bra dag ska få fart på brasan och duscha.

 

Gillar

Kommentarer

 • 11 dec 2016 20:12

  Tack chris siktar på 50 kg. efter målet på hundra.

 • 11 dec 2016 22:12
  Bella50

  Du siktar ju bra dessutom...så dit kommer du komma i rask takt. 👏

  Senast uppdaterad 11 dec 2016 22:12

 • 11 dec 2016 22:31

  JA Bella det är den stora frågan om jag gör det, hagelbössan skjuter jag nog rätt så när med när jag var som bäst, men har jag blivit för skakig för studsaren den kräver träning har inte råd med ammunitionen när jag inte har handlednings utrustning min blev stulen när jag var sjuk. 20 skott till stor kanonen kostar runt 1000 kr. (338 win) är en häftig baby men snäll skjuta med.

   

   

 • 12 dec 2016 07:08
  Bella50

  Du har ju redan "fångat" det du helst vill ha , så det kanske inte blir tvunget att sikta så rätt igen...ha,ha 😆👍

  Med rutin och diciplin kommer man också långt. 👍

 • 12 dec 2016 10:27

  Ja Bella det har jag, men ville ut i skogen en sista gång inna jag säljer studsarna, de kräver lite tid att hitta folk med stor plånbok vill ha 200 tkr för bägge stockarna är gjorda av 400 år gamal valnöt kom till Sverje på segelbåt och hamnade på viden på en gamalsåg där en gammal gubbe tipsad mig att den låg. Efter mycet dektivarbete hittade vi ägaren och lyckade köpa loss den han hade inte en aning om att han satt på en guldgruva oppe på sågen. Jag fick köpa plankan väldigt biligt 5 tkr, sen had jag vänner som ville köpa så jälpte honom hitta en träkille, han känade 1,5 mil på vinden, Jag fick aldrig betala min planka, och en stor 50 årig Napoljonkonjak kom det av den hårt brända som jag inte gillar. Men blev en fin present några år senare.

  Valnöt växer sakta och är stoken som växer under jord som är finast, är export förbud på valnöt, och det mesta i frankrike förstördes av kriget. Italjensk är för mjuk.

  Ja Bella det har jag, men ville ut i skogen en sista gång ina jag säljer studsarna, de kräver lite tid att hitta folk med stor plånbok vill ha 200 tkr för bägge stockarna är gjorda av 400 år gammal valnöt kom till Sverige på segelbåt och hamnade på viden på en gammalsåg där en gammal gubbe tipsad mig att den låg. Efter mycket detektivarbete hittade vi ägaren och lyckade köpa loss den han hade inte en aning om att han satt på en guldgruva uppe på sågen.

   Jag fick köpa plankan väldigt billigt 5 tkr, sen hade jag vänner som ville köpa så hjälpte honom hitta en träkille, han knäade 1,5 mil på vinden, Jag fick aldrig betala min planka, och en stor 50 årig Napoleonkonjak kom det av den hårt brända som jag inte gillar. Men blev en fin present några år senare.

  Valnöt växer sakta och är stocken som växer under jord som är finast, är export förbud på valnöt, och det mesta i Frankrike förstördes av kriget. Italiensk är för mjuk.

   

Logga in för att skriva en kommentar.