icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
18 februari 2019 20:36

Snöbladets sista problem löst.

Nu är vintern nästan slut och jag har fått min traktor i prefektskick, lyften till bladet som Husqvarna inte hört om, man har två i Nyköping med mitt med samma fel, sen erkänner man att man har 5. Snökedjan har ingen hör talas om att det är fel, mer troligt att folk inte räknar alla länkar på kedjan utan kör med en kedja som sitter men inte fungerar perfekt den slits mycket mer då den inte går att få fast alla länkar.

Här ner pratar alla om att ögonoperationer är sån väntetid på, fick tid samma dag som jag skulle till tandläkaren 5 mars, när den inte passade 7 mars. Inget är enkelt så är frun på kurs den veckan så ingen skjuts hem. Blir att ringa i morgon och boka om tiden får inte köra på ett tag efter operationen, kan bli strul om glasögonen inte passar.

Får se hur jag löse det.

Vikten seg blev lite osso det ska man inte drick för söt tydligen käppar för att gå ner 1,5 kg som det kostade. Brukar rasa rätt fort.

Vintern sorti har gjort att man kan gå igen men min långa runda är så skitig nu så kör den finna biten dubbelt i stället blir något kortare men mjukare gå och underbart vackert att gå så nära sjön. Såg och hörde några hundra kanadagäss som inte gillade isen på sjön. Slog ihjäl en vis mygga, var elak vred huvudet av en drottning som kom in geting, de bygger bo under min altan gillar inte det. Spindlarna har börjat jag på fönstret och sett lite småflugor där imponerande då det är nor fönster. Krokusen spricker nästan ut hos några grannar mina blev begravda under 1,5 m snö när jag öste altanen så blev lite försenade. Såg att viden snar sätter kissar, börjar springa grisar i randig pyjamas, (vildsvins ungar rätt nyfödda). Troligen rådjuren som klippt min syrenhäck, fick ta ner den mer en jag tänkt för att få den jämn de hade nog ätit upp 1,5 dm över nästan hela alla nya knoppar, jag har byggt upp en tät häck från grunden därför blommar den inte en på några år klipper den för hårt med filt ska ha den tät.

Dags för en kopp the, har börjat med rött the på kvällen tycker det blir för mycket kaffe. Om jag inte rör på mig känner jag av flimret ibland.

Dags runda av.

Ha det så gott.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.