icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
10 februari 2019 09:37
3

Snöbladet betalade sig.

Snöbladet betalade sig, tyckte det blev dyrt med snöbladet till traktorn, i vinter har jag behövt grusa två gånger, normalt brukar jag hav väldiga problem med det. Men snöbladet tog jag alltid bort snön innan nån han köra på den, eller gå skotade väg till traktorn så jag inte gick i snön. Runt fågelmaten var snön borta redan i fredags morse, på gården grusade jag sen var all is borta och hela min väg är bar den brukar alltid var isbana på så man varje gång får ta sats för att komma upp. Jag bär in ved varje dag så måste gå på isen till vedboden skönt att slippa isen har trots man saltat haft tur att man inte brutit sig flera gånger då sanden blåser bort. Här stormar det ofta.

Dags börja gör sig i ordning ska på Gudstjänst med Open Door först sen ska jag hålla i hemgruppen.

Vikten fungerar med ett par kg för mycket kryper ner nåt hg i veckan åt rätt håll blir bra då är jag nere i vikt när det blir varmare måste ha lite mer underhudsfett och det har jag fåt tillbaks en del av nu. Trivs med att inte vara frusen efter 15 års frysande.

Ha ett fint veckoslut ska strax ut att åka i stormen, ska eventuellt bort i kväll funderar på att lägga motorsågen i bilen så man kommer hem om vägen är över blåst, min orkar jag dra igång.

 

Gillar

Kommentarer

 • 10 februari 2019 10:16
  Lovis

  Vad är Open Door? Ha det så trevligt idag du också, jag skall på kalas hos min sonson som fyllde 6 år i onsdags smiley

 • 11 februari 2019 14:57

  Lovisa det är en Kristen orgnasion som startade 1955 av Broder Andrew för att hjälpa förföljada då man inte kan hjälpa alla så jobbar man mest med dem som blir förföljda för sin kristna tro. Organsionen fins i 55 länder. Idag dör 11 kristna för sin tro varje dag, värst land är Nordkrea, men även Inden och Kinan. Inden går ut med att det ska vara ett Hinduistigst land 2020 utan någon kristen religion är regerings målsättning, så det har hårdnat där med med atentat på kyrkor och kristna. Arabländerna och Afrika är med svåra.

 • 11 februari 2019 15:26
  Lovis

  Tack för din förklaring, det är ju hemskt att så många måste dö för sin kristna tro sad

Logga in för att skriva en kommentar.