icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
16 februari 2017 11:26
4

Sista striden mot 50 kg på ett år.

 

Denna gång med ett kollapsat kök, i kaos så är motionen noll, och när vad jag vet vad mitt gamla gäng gjort, de spelar fortfarand, så är vadslagning om min vikt, så rasade mitt blodtryck trots att jag legat under 6 kg i månaden, hela tiden hamnade på nästan 5 kg, inte första gången jag tappar trycket, men lite extra stavgång, och legat still nästan 12 dagar i vikt har fixat till det, är problematiskt att ha lågt blodtryck och äta betablockerare det sänker ju trycket.

Så jobbar bäst sena kvällar då den börjar av ta och då jag ska ta det lugnt. Nu har jag lite vilopaus i kösbytet på fredag ska jag beställa allt till köket. Blir det mesta på IKEA. Har aldrig köpt ett kök där förut. Men många av mina bekanta har köpt stommarna där och dörrar på andra håll, de funkar även på Östermalm i lyxlägenheterna, med andra luckor, är lät monterade stommar.

Väger i dag 98,9 kg det ska försöka ändras till 97 kg till 1 april. Då har jag nåt mitt mål på50 kg på ett år och har minskat 50 cm i dag där bälttill byxorna sitter och där jag mäter 45 cm. Lyckas jag så har jag gåt ner 0,96 kg i veckan om jag räknar rät så liger jag i dag på 1,05 i veckan så följer min plan bra och gåt ner 48.1 kg.

Tycker de flesta här är vil gå ner mer i veckan en vad jag gör skillnaden är att jag är ensam i veckorna och att min fru har samma mål och hjälper till med den smala matlagningen, hon finns med på MD nu och att vi bägge har ändrat livsstil helt, och renat maten jag för att må bättre fru för att överleva var det enda som hjälpte, hon började inte tåla någon mat, nu fungerar det mesta utan tilsater och laktosfritt men även det är inte lika känsligt längre.

Så om jag räknar rät har jag nästan 6 veckor på mig att klara 1,9 kg finns vilja så bord det gå och är lockande med lite plattare mage.

Ska för söka fixa bild bevis i helgen tyvärr har jag inget när jag var som allra störst men i augusti föra året var det tillräckligt illa, de badbyxorna blev för små med. Är smyg foto av gumman i hennes övretalningstaktik att få mitt löfte att gå ner, vilket hon fick i januari, men kom en svår bältros i mellan så jag blev enarmad i 5 veckor försenade starten, kom en hand i mellan med användare för bud på krånglade till matlagningen, men är rätt bra på vänsterhanden nu igen.

Tuff mat hållning möten i Stockholm med lunch inbokade, lördagen inte planerad vi fira allahjärta och vår förlovnings dag.

Är så förbaskat stressad för att få i hopp allt och inte bli ruinerad, fick en firma som räknad på mit kök med deras skåp och vitvaror de hamnade 60 tkr högre en vad jag gjorde, och då har jag inga snikvaror å maskiner, utan det jag vill ha som fru säger kan slå vad om Att det är de dyraste, vist har hon rätt man får det man betalar för, är en stor skillnad på kvalitén på korgarna i den dyra diskmaskinen mot den billigare, den dyr rymmer visserligen 15 kuvert den andra 12 men det spelar roll sällan vi är så många. Köper jag spisel vil jag ha booster på alla zoner överkoknings skydd är inte heller fel och ugnen har pyroteknisk rengöring och masa andra finneser som jag aldrig provat med 2 olika gullfunktioner, är varmluft ungen och rengöring jag ville ha, timer och temperaturkontroll kan jag nog tänk mig använda. Den uslingen kräver 2 x 220 v. in med 16 anpär så får bygga om proppskåpet.

Kan vist inte koppla av det snurrar i skallen snart kommer Anton min hund kompis några timmar då ska vi gå en lång promenad. BLÄ den verkar regna inne, regnar för fult och nys var det 7 grader kalt kan bli halkigt.

Ha en fin torsdag ska på husgrupp i kväll.

Gillar

Kommentarer

 • 16 feb 2017 12:24
  paloma

  Jag håller tummarna att du klarar ditt mål, men du är så disciplinerad så du lyckas säkert.

  Synd att man inte kan skicka sol, för det har vi just nusmiley

 • 16 feb 2017 12:43

  Aton kom nu ska drika upp kaffet, vi går sen vädret står och väger, men vi dör inte av lite regna,

  ja paloma om jag vill lyckas jag nog men blev lev lite sur på en kompis som slagit vad om 10 tkr när de firade sista Solvalla vinsten, När jag sluta spela i det gänget låg jag 140 tkr plus så de är duktiga. Men bröt helt med mitt spelande även hästar. Jag kände så bra på det, och jag ville inte leva i den värden med alla som inte klarade det. Har set folk spel bort bilar, hus, även frun, när jag gick vakt vid stora spel. Folk svälter karlen är så snål så han vänder på varje öre mot andra, Men kan satsa många miljoner i ett spel på poker för spänningen.

  Jag bröt med den världen, spelade med poker men inte om miljoner vi hade begränsad pott på 50 tkr . Men räckte för att förstöra folks liv som inte hade råd att spela utan lånade pengar till spel.

  Spelar bara 8 och stopp och femkortspoker nu har lärt frun och kompisen vänd åtta så det är riktigt kul ibland, de tål inte förlora, Nu är de lika bra, som vad jag är har lär upp dem. Så riktigt roligt nu.

  Är lockande har stående erbjudande att bli spelvärd vissa kvällar, det skulle garantera inte uppgjorda spel jag hatade fusk, och var bra på att se sånt.

   

   

  Senast uppdaterad 16 feb 2017 12:59

 • 16 feb 2017 14:08
  Bella50

  Önskar dig all lycka till på vågen ...tvivlar inte en sekund...och ha en toppenhelg i Sthlm med kära hustrun. 😍👏

   

 • 16 feb 2017 16:04

  Tack Bella ska för söka, ska bli skönt att lägga bestälningen i morgon kväll så är det gjort, så hoppas få en lung lördag med frun. För står inte att tycker att det klarar jag lätt, är inte så lät som det värkar, kostar mycet energi, men lurade vädret han en hundpromenad på halvmilen med bar ett par stänk på oss.

  Senast uppdaterad 16 feb 2017 16:25

Logga in för att skriva en kommentar.