icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
16 april 2018 22:42
4

Sista inlägget före operationen, Dyraste haren jag hört talas om. Vatten läcka?

På torsdag operationen, 5 veckor tills jag får prova ut nya glasögon, är det nu man ska bli nervös. Besvärligt hålla vikten utan vatten är svårt laga nyttig mat när man inte kan diska mer en stund på morgonon och kvällen, och kvällar är jag aldrig hemma på, far som en tätting mellan olika platser.

Vatten läckan kan var klar för min del då man monterat 7 kranar på olika stammar så man kan stänga av vattnet till olika områden. I bästa fall är läckan inte på mitt område. Utan på en tomt på en annan sling vilket är synd om den personen som troligen har den på sin tomt. Bara hoppas huset klarat sig. Men i kväll saknar jag vatten hoppas de fixar det tills i morgon, behöver tvätta kläder. Skulle tvätta ful maskin på måndagen när läckan upptäcktes. 

Såg priset på reparationen av harskadorna, 5900 kr de verkar ta i rejält på verkstaden men mycket trasigt var det. Och lacka är dyrt.

Veden verkar ha löst sig har fått tag på 2,5 kubikmeter björkved till, hugen i oktober förra året så nästan torr. men ska kapas och klyvas, första året jag nästan bara har björkved. börjar redan få problem att hinna med allt, blir antagligen minst 14 dagars stillestånd på allt tungt arbete. Då ögonen får ökat tryck när man lyfter, blir besvärliga veckor på landet. Har en gräsmatta som skulle jämnas till innan gräset börjar växa. Är riktigt tungt arbete mycket lera som måste flyttas.

Men det får lösa sig träden som jag skulle tagit ner får nog bli i höst hinner inte med det sista nu. Får motorsågen för sent blir efter ögonoperationen.

Ha det så gott, nu ska jag sova och fundera på om jag ska bli nervös eller inte.

 

.

Gillar

Kommentarer

 • 16 apr 2018 23:01
  paloma

  Lycka till med operationen👍👍

 • 16 apr 2018 23:03

  Tack Paloma 

 • 16 apr 2018 23:39
  lejonell

  Hoppas det går bra och du snart kan pusta ut efter allt krångel med ögonen! Ber för dig på torsdag.

 • 17 apr 2018 07:40
  Lovis

  Håller tummarna för dig och lycka till med operationen på torsdag heart

Logga in för att skriva en kommentar.