icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
29 juni 2016 19:54
6

Sena midsommar Gubbar

I dag lyckades jag ha kontanter, så jag fick min liter med midsommar jordgubbar med mjölk och lite socker, det jag åt av dom blev 192 kcal och köpte körsbär blev 132 kcal, nu längtar jag inte efter mer jordgubbar i år. Som sagt redan, frugan är vissen har bältros och käkar starka tabletter tröt och har ont. Har fåt min bil i dag, ska vara lagad den fungerad från verkstaden och hem, hoppas jag kan börja lita på den igen. Hade en snickare som hjälpte mig med att isolera väggen, så hade jag gjort upp om att byta en vind skiva, den andra blåste sönder med han bytte den utan kostnad med, ska ha en kasetdörr till altanen med nät i så myggen och jag kan var på skilda ställen. Men behövde en högre tröskel han köpte en ek bit limmade den och hyvlade till den, monterad och bjöd på det, och han var inte lat när han isolerade väggen, då tyckte han att han inte hade tid att drick kaffe på eftermiddagen för det tog bort för mycket tid finns sådana killar fortfarande är visserligen en kristen broder. Har fåglarna börjat mobba röda bilar fick tvätta båda i dag igen för dom var fulla av fågelskit. Ha en trevlig semester och ni anda som gör som jag tar en dag i taget, skulle oljat stolar i går och i dag bygga en ny trapp och riva de gammla, nya tag imorgon igen lär inte hinna allt då häller. Ha det bra.


 

 

Gillar

Kommentarer

 • 29 jun 2016 20:20
  Emmi11

  jösses vad du jobbar och står i hela tiden. Glöm inte att ta det lugnt mellan varvenwink

 • 29 jun 2016 20:45
  Bella50

  Säger detsamma. Ta det lugnt då och då...hoppas frugan snart blir bättre. Bältros gör ont har jag hört. 😬

 • 29 jun 2016 21:53
  gasten

  Det var väldigt vad mycket du har att göra ! Har man hus och trädgård så har man fullt upp. Det var så för min man också när vi hade huset, han fick göra det som var tungt oich jag fick ta hand om blommor och det inne.

 • 29 jun 2016 22:19

  Köpte huset 2013 så det har varit mycket, att göra var helt igen växt såg inte sjön har röjt 8 stora träd och några mindre, tagit ner all ölandstok bröllopsspirea en stor sirenshäck, i år häcken mot grann de var fyrameter hög och gles, plus ett 20 tal släpkärror med sly plus en stor röd prydnads buske som försökte ta över tomten  i början eldad jag upp riset, men blev för stressigt hinna med och för mycket bärande. Nu gör jag kompost av riset är enklare för mitt knä blir inte så mycket gående. Måste byta vindskivor på vedboden är ruttna olja altanen, och måla frigeboden och vedboden så gör finns. Även en snabbis över alla blom lister har fått nässlor i dom. Plus underkaten på 3 fönster och fönster på altan. PU vad trött jag blev av att se allt vad jag måste göra. Men som alltid får jag ta det viktigaste och funder på hur vindskivorna ska bytas då jag inte kommer upp på stegen en.Behöver nog inte träna verkar finna så det räcker och blir över.

   

 • 29 jun 2016 22:32
  gasten

  Du får be någon om hjälp som kan klättra på stegen. Vi byggde vårt hus 1983, det var ett enplanshus i vinkel, sålde det 2012. Finns inget vi ångrar så mycket, vi trivs inte att bo i lägenhet, visserligen är det bostadsrätt så man kan ju fixa mycket själv och en stor altan utanför. Men det kommer inte bli något nytt hus vi börjar bli för gamla.

 • 29 jun 2016 22:51

  Har lite bytesafärer på gång, det fixar nog vindskivorna ska bar hämta virke nu när ja har bil med krok igen, Är uppväxt i hus på landet, Köpte det för att minna föräldrar skulle få bo kvar, Blev en hyresfastighet med 3 lägenheter,      rätt stor tomt och uthus fans alltid något att göra då jag rustade det med bad rum och nya kök. bode där 44 år. !5 år i lägenhet i stockhol viserligen HSB, Där för köptevi detta kommer alldrig bli ett perfekt ställe men vill hålla skicket på det så jag inte förlorar nåra pengar på det, med  det jag gjort nu bord det ge en nätt vinst. 

Logga in för att skriva en kommentar.