icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
9 January 2017 19:18
4

Problemen bar växer !!!

Problem det en avlöser det andra, börjar känna mig stressad. Ringer rörmockaren för att prata om hur man löser kopplingen, av frost vakt. Han vill ha en bild för att veta materialåtgången. VAD får jag se det är fuktigt under bänken, har en vatten läcka, avstängningskranen läcker under diskbänken, fick se det när jag kollad fotot och förstorade det.

Nu är läckan fixad, avstängnings kran, var felmonterad utan någon styrhylsa i slangen, det måste sitta en rör bit i slagen för att styva upp den när man drar till, den kan börja läcka efter ett tag om det inte gör det. Har en t-koppling med flexislang där siter det hylsa i, det får det inte gör då kan slangen gå av. Så det måste fixas på sikt.

Och slangen in i huset är bara 22 mm. Så försmalt för frostvakt och den går inte få i är troligen en vinkel eller t-koppling under huset. Får försöka över leva vintern med fläktar när det bli kalt, båd inne och under huset.

Hoppas kunna fixa det utan att bryta upp golvet har fläkt på i skåpet och under huset nu, låter som värsta verkstad.

Då var man inte utan sommar jobb längre, blir gräva ner 25 m. ny vattenledning från huvudkranen på en gång den gamla är lag 1969. Beräknad hållbarhet 40 år är några som fått avbrott på dem så lika bra gör det ordentligt på en gång, och så behöver jag nya stuprör med.

Frugans svullnad börjar minska lite, så det är positivt.

Bella var som jag trodde när jag tittade på det frost vakt var inte enkelt, tror snart inget är enkelt som jag gör, det positiva är att några kilo god mat är på väg in dovhjort, han slutade springa i skogen i kväll.

 

Gillar

Kommentarer

 • 9 Jan 2017 19:39
  paloma

  Skönt att frun börjar bli bättre, det andra går alltid att lösasmiley

 • 9 Jan 2017 19:48

  Ja Paloma frun är viktigast, men blev ett dyrt slut på förra året, och det nya verkar redan gå back så är lite tuft, börjar titta på att ta ett jobb, men börjar bli lite feg har blivit så myckrt våld sista åren. Är bara riktigt tuffa jobb som ger bra pengar.

 • 9 Jan 2017 21:47
  Bella50

  Oj,oj...men säger som paloma. Frun är ändå viktigast...hur jobbigt det andra än känns. 😳

 • 9 Jan 2017 21:54

  Håller med Bella, men kändes lite jobbigt att få lägga ner 25 m. vatenledning, och gräv in under huset, men tror det lönar sig slagen har legat i 46 år, de säger att den ska hålla i 40, och slagar som är lagad några år tidigare en våran har gått av utan nån åverkan, så kan vara skönt lösa det problemet. Lockande gräv själv med traktor, men hade inte den josticken när jag höllpå, men ska försöka få låna en traktorgrävare med Atons husse vid spakarna.

Logga in för att skriva en kommentar.